Η έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας που θα συζητηθεί, έρχεται στο Ο.Α.Κ.Α.

 

Η έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας που θα συζητηθεί, έρχεται στο Ο.Α.Κ.Α.

Φέτος για τον χώρο της μηχανοκίνησης και πιο συγκεκριμένα για τον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλετας ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ολυμπιακό στάδιο στις 17-19 Σεπτεμβρίου που θα διεξαχθεί το 19o Motor Festival.

Έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας,

Η έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας θα διεξαχθεί σε σχεδόν 20.000τ.μ που θα είναι ειδικά διαμορφωμένη για να φιλοξενήσει τα νέα και μεταχειρίσμενα μοντέλα των εμπόρων και αντιπροσώπων.  Παράλληλα θα υπάρχει ανεξάρτητος χώρος για test drive, δοκιμές και διαφόρων σεμιναρίων οδικής ασφάλειας και οδηγικής συμπεριφοράς. Ένα Grand Bazaar θα διεξαχθεί με 100αδες αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στην διάρκεια και τα πλαίσια του Motor Festival της μεγαλύτερης γιορτής της μηχανοκίνησης. Το γεγονός της έκθεσης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας για πρώτη φορά στα πλαίσια του Motor Festival καταρχήν δείχνει την αλλάγη πλεύσης της διοργάνωτριας εταιρείας ΕΛ HERO και την στόχευση σε ένα διαφορετικό κοινό που δεν είχαν κερδίσει οι προηγούμενες διοργανώσεις στο παρελθόν.

Έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, Test Drive

Η έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας θα κινητοποιήσει και θα οδηγήσει πολυ νέο κόσμο στο Ολυμπιακό στάδιο με σκοπό να εκμεταλευτούν τις ειδικές προσφορές, τα δώρα και τις εκπλήξεις που θα περιμένουν τους επισκέπτες απο τις αντιπροσωπείες αλλά και τους εμπόρους που θα συμμετέχουν σε αυτο το Grand Motor Bazaar. Ήρθε η ωρα για αλλαγή! Ήρθε η ευκαιρία να βρείς το επόμενο μέσο μεταφοράς και διασκέδασης με βάση τις ανάγκες σου…

Ραντεβού 17-19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό στάδιο!

Η έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας που θα συζητηθεί, σενα GRAND BAZAAR μοναδικών ευκαιριών.

Σχόλια