Υψηλού επιπέδου αθλήτες απο όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης στο 11th Motor Festival στα Ιωάννινα.


Υψηλού επιπέδου αθλήτες απο όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης στο 11th Motor Festival στα Ιωάννινα.

Μια σείρα δεκάδων αθλήτων που έχουν γράψει ιστόρια στο Ελληνικό motorsport θα συμμετέχουν στο 11o Motor Festival στα Ιωάννινα απο 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου στο Πανηπειρωτικό στάδιο Ιωαννίνων.
 Ας ξεκινησουμε από τον χώρο του Drift με τον αρχαίο και πρωτο μάστορα στο χώρο του Drift, Δημήτρη Πλουμιστό και να συνεχίσουμε με τον Τιμό Αντίοχο ενα νέο οδηγό που εχει αρχισει να ξεχωρίζει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και φέτος να έχει στόχο να ανέβει ψήλα στα σκαλοπάτια του βάθρου. Ακομη Τεράστιο Παναγίωτη Γρηγοριου τον οδηγο με είδικες ικανότητες που ξεπερνανε την ανθρώπινη λογική, εναν οδηγό που συμεμτεχει στο πρωτάθλημα και πραγματικά ξεχωρίζει μεσα και έξω απο τον αγωνιστίκο χώρο.
Dimitris ploumistosDrift drift show motorsport festival Trial Motorsport Motor Festival Enduro Freestyle motocrosstimos antioxos Drift drift show motorsport festival Trial Motorsport Motor Festival Enduro Freestyle motocross
Στην Συνέχεια απο τον χώρο του Stunt ερχονται κυριολεκτικά οδηγοί που κόβουν την Ανάσα με τα απιστευτα κασκαντερικά τους κόλπα. Ας ξεκινήσουμε απο τόν Δημήτρης Πούλιος Β απο Θεσσαλονίκη τον αθλητή Ευρωπαικών προδιαγραφών Milen Kolev (BGM) απο Βουλγαρία και τέλος τον Σάκη Νάκη μια αμάδα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα διεκδικήσει την αποθέωση του κοινού.
stunt showextreme stunt show Trial Motorsport Motor Festival Enduro Freestyle motocrossMilen Kolev Bgm stunt showextreme stunt show Trial Motorsport Motor Festival Enduro Freestyle motocrossstunt showextreme stunt show Trial Motorsport Motor Festival Enduro Freestyle motocross drift motorfestival motorsport
Συνεχίζουμε με τα Φορτηγά που εκει βαραίνει στην κυριολεξία το τερεν αφού οι συμμετεχοντες ειναι Βραβεύμενοι σε Ελλαδα αλλα και σε διεθνείς διαγωνισμούς. Ξεκιναμε με τον OPTIMUS PRIME του Πατούνα Άκη και συνεχίζουμε με το V8 του Φαρμάκη Μανώλη.
patounas akis patounas transport truck truck showDrift drift show motorsport festival Trial Motorsport Motor Festival Enduro Freestyle motocrosstruck festival truck truck show Farmakis trans transportDrift drift show motorsport festival Trial Motorsport Motor Festival Enduro Freestyle motocross
Οι οδηγοι είναι πολλοι και αυτο ειναι απλα μια γεύση της πρώτης παρουσιίασης των οδηγών που συμμετέχουν στην πιο δημοφιλή γιορτή της Μηχανοκίνησης στην Ελλάδα. Ο διοργαωνωτής Κοντιζας Μιχαλής μας ενημερώνει οι εκπλήξεις ειναι συνεχώς αυξανόμενες και περίμενουμε όσο πλησιαζούμε προς το Φεστιβαλ να ανεβάζουμε περισσότερο τον πήχη.

Σχόλια