H μεγαλη διαφημιση του Ελληνικου Motorsport ειναι το Motor Festival και επανερχετε ακομη πιο δυναμικο το 2018

www.motorsportfestival.gr


Το Motor Festival είναι η μεγαλύτερη και η πιο δημοφιλή γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, έχοντας στόχο την ένωση αθλητικών συλλόγων με σκοπό την διαφήμιση και την ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο σκοπός του Motor Festival είναι να παρουσιάσουμε το χθες, το σήμερα και το αύριο της μηχανοκίνησης σε μια έκθεση εκατοντάδων επαγγελματιών, αθλητών και ανθρώπων του χώρου σένα μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης. H προβολή αυτών γίνεται με το πιο θεαματικό, ξεχωριστό τρόπο ώστε αυτή η γιορτή να είναι πυρήνας έλξης για χιλιάδες κόσμο από όλη την Ελλάδα που θα έρθει κοντά να γνωρίσει, να αγαπήσει και να ζήσει με ασφάλεια τον μοναδικό κόσμο της μηχανοκίνησης.
Η πιο δημοφιλής  γιορτή της μηχανοκινησης είναι το Motor Festival και αυτό είναι βασικό όφελος για τους συμμετέχοντες. Το Motor Festival το ακολουθεί καθημερινά ένα κοινό στα Social Media πάνω από 100.000 , έχοντας τα πιο δυναμικά μέσα επικοινωνίας των κορυφαίων ειδησεογραφικών site της χώρας, με δεκάδες ρεπορτάζ εφημερίδων, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και αναφορές σε πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας κανάλια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Motor Festival.

Στο Ελληνικό Motorsport είναι μονόδρομος για να αποθεωθείς!!!

Σχόλια