ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΚΙΑ


ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΚΙΑ



Η επιχείρηση «Sofia Halkia – Consulting, Real Estate» δραστηριοποιείται εδώ και
26 χρόνια στην κεντρική Ελλάδα στον ευρύτερο χώρο των ασφαλίσεων, των κοινοτικών προγραμμάτων και του real estate.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να καταξιωθεί καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες στον τομέα των χρηματοοικονομικών επενδύσεων.
Η επιχείρηση Sofia Halkia αναλαμβάνει επίσης και ανακαινίσεις με το κλειδί στο χέρι με άψογη συνεργασία και έγκαιρη παράδοση.
Με την βοήθεια της ιστοσελίδας μπορείτε να αναζητήσετε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν με βάση τα τετραγωνικά, το κόστος, την περιοχή και το είδος. Δείτε φωτογραφίες και πληροφορίες για το κάθε ακίνητο ή οικόπεδο ξεχωριστά και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές νομοθετικές επιταγές η επιχείρηση της Σοφίας Χαλκιά σε συνεργασία με έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της σε όλους τους επιχειρηματίες.
Τέλος εκδηλώνοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία της στον χώρο της Τέχνης η επιχείρηση
της κ. Χαλκιά πρωτοπόρο, φρόντισε να συνεργαστεί με τους,
karavias&associates LLOYD’S COVERHOLDER για την ασφάλιση έργων τέχνης, κοσμηματοπωλείων, ιδιωτικών και δημόσιων συλλογών.

Η επιχείρηση «Sofia Halkia – Consulting, Real Estate» διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από συνεργαζόμενους Έμπειρους Συμβούλους με διαφορετικές ειδικότητες (Συμβολαιογράφο, Δικηγόρο, Μηχανολόγο μηχανικό, αρχιτέκτονα, πολιτικό μηχανικό, τοπογράφο κ.λ.π) με μεγάλη εμπειρία.

CONTACT

AddressΣπυρίδη 38, Βόλος
Phone2421035166,
E-mailxalkiaso@gmail.com
Websitewww.sofiahalkia.gr
CategoryΑσφαλιστικές Εταιρίες
LocationΒόλος

Σχόλια