ΒΙΟΣΑΛ


ΒΙΟΣΑΛ
 



Η εταιρία ιδρύθηκε το 1985 από τον αείμνηστο Γεώργιο Ζαραμπούκα, ως ατομική εταιρία με την επωνυμία «Μάρθα Ζαραμπούκα» Βιοτεχνία Σαλατών, και τον διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΣΑΛ».
Με όραμα και όπλο την ποιότητα, τα προϊόντα της εταιρίας δεν άργησαν να αναγνωρισθούν όχι μόνο στην τοπική και ευρύτερη ελληνική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό. Την δεκαετία του 90, η ποιοτική τους υπεροχή των προϊόντων «ΒΙΟΣΑΛ» τα έκαναν πανευρωπαϊκά γνωστά και η εταιρία έγινε μία από τις σημαντικότερες εταιρίες εξαγωγής ελληνικής σαλάτας. Σήμερα οι εξαγωγές αντιπροσώπευαν το 35% του τζίρου της εταιρίας.
Τον Ιανουάριο του 2006 γίνεται η μετεγκατάσταση της εταιρίας, σε νέο υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο εργοστάσιο 2.500 m2.
Η «ΒΙΟΣΑΛ ΕΠΕ» υιοθετώντας την φιλοσοφία του “Total Customer Satisfaction” (Ολοκληρωμένη Ικανοποίηση Πελάτη), δίνει υπόσχεση να συνεχίσει την εξέλιξή της με φρέσκες ιδέες προσπαθώντας για το καλύτερο. Στόχος της είναι η δημιουργία προϊόντων απόλυτης ποιότητας και γευστικής υπεροχής, φροντίζοντας έτσι απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.
Η κύρια αποστολή της Εταιρείας είναι η διασφάλιση της Ικανοποίησης του τελικού καταναλωτή, η εξυπηρέτηση των πελατών της, ο μηδενισμός πιθανότητας λάθους με την εφαρμογή συστημάτων ολικής ποιότητας, όπως το HACCP και το ISO, σε όλους τους τομείς δράσης της.

CONTACT

Address5ο χλμ Τρικάλων – Πύλης, Τρίκαλα
Phone2431035353, 2431028170
E-mailinfo@viosal.gr
Websitewww.viosal.gr
CategoryΠαραδοσιακά Προϊόντα
LocationΤρίκαλα

Σχόλια