ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ


ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ



Στο Καφές & Τσιγάρο, στο Βόλο, μπορείτε να βρείτε τα πάντα: είδη περιπτέρου, εισιτήρια λεωφορείων, κάρτες κινητής τηλεφωνίας, paysafe cards, ακόμα και τον καφέ σας! Το κατάστημά μας βρίσκεται επί της οδού Δορυλαίου 23 (γωνία με Μαγνησίας) και παραμένει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις 07:30 το πρωί έως και τις 23:00 το βράδυ.

Συγκεντρώσαμε όλα αυτά που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση. Διαθέτουμε όλες τις μάρκες τσιγάρων, αναψυκτικά, ποτά, χυμούς, γλυκίσματα, αλμυρά snacks, παγωτά, εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και κάρτες ασφαλών συναλλαγών -paysafe. Φροντίζουμε να προσφέρουμε όλα όσα έχετε ανάγκη, στις καλύτερες τιμές, παραμένοντας ανοιχτά πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Στο Καφές & Τσιγάρο, στη Νέα Ιωνία του Βόλου, μπορείτε ακόμη να προμηθευτείτε, εκτός από τα είδη περιπτέρου, καφέ σε συσκευασία για έξω! Παρασκευάζουμε όλα τα είδη καφέ, χρησιμοποιώντας διαλεκτά χαρμάνια από επιλεγμένες εταιρείες. Ξεκινήστε την ημέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς σας προσφέρουμε πάντοτε άριστη εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές και, φυσικά, ποιότητα! Περάστε, καθημερινά, από το κατάστημά μας και ζητήστε μας να σας φτιάξουμε τον καφέ που προτιμάτε. Espresso, cappuccino, φραπέ, φίλτρου ή ελληνικό.

CONTACT

AddressΔορυλαίου 23, Νέα Ιωνία
Phone2421104628, 6938492959
Websitewww.periptero-volos.gr
CategoryΠαντοπωλεία | Mini Market
LocationΒόλος

Σχόλια