AEGEAN CASTLE


AEGEAN CASTLE
 



Η οικογένεια του Aegean Castle σας καλωσορίζει  στο Κάστρο του Αιγαίου στην Παλαιόπολη της Άνδρου. Ο χώρος μας αποτελείται από 5 αυτόνομες σουίτες -όλες με μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου- και μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά  από 2 έως και 15 άτομα.

Ιδανική επιλογή  για νεόνυμφους, οικογένειες ή μεγάλες παρέες προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία διαμονής, επενδύοντας στην ιδιωτικότητα, την ικανοποίηση των αισθήσεων και στην άμεση επαφή με την μαγευτική φύση. Το στρατηγικό  σημείο  μια που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, το καθιστά ιδανική αφετηρία για τις καθημερινές σας εξορμήσεις.

Διανύοντας τον τρίτο χρόνο λειτουργίας μας είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε  να δώσουμε  στον καλεσμένο μας  κάτι το ξεχωριστό  στην συνολική  εμπειρία της διαμονής του.

Φιλοσοφία μας είναι να μοιραστεί μαζί μας ο φιλοξενούμενος έστω και για λίγο ότι πραγματικά χρειάζεται ο άνθρωπος: επαφή με τη φύση, ηρεμία ψυχής και σώματος, το απέραντο γαλάζιο, το φεγγαρόφωτο, βραδινές συντροφιές, ένα καλό κρασί και  σπιτικές νοστιμιές.

Στόχος μας να νιώσετε την εμπειρία της γνήσιας ελληνικής φιλοξενίας σε έναν ιδιαίτερο, πολυτελή χώρο, προσεγμένο έως την τελευταία λεπτομέρεια

Καλώς να έρθετε…

CONTACT

AddressΑγία Ελαιούσα, Παλαιόπολη
Phone2282042100, 2106104973, 6975595962
E-mailinfo@aegeancastle.gr
Websitewww.aegeancastle.gr
CategoryΞενοδοχεία | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
LocationΆνδρος

Σχόλια