Giannis Apartments Village | Ξενοδοχείο

Giannis Apartments Village | Ξενοδοχείο



Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο του τουρισμού από το 1990 γνωρίζοντας ότι η πραγματική υπηρεσία που πρέπει να προσφέρουμε είναι η κατανόηση των αναγκών στα θέλω του πελάτη. Από τότε προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας αναβαθμίζοντας πάντα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. 

Τελευταία προσπάθεια μας προς αυτή τη κατεύθυνση είναι τα νεόδμητα, ιδιόκτητα, ανεξάρτητα και υπερπολυτελή διαμερίσματα κατασκευής 2007, με πισίνα που χάρη στο μοναδικό τοπίο και με βάση την ιδιαίτερη αγάπη σε αυτό που κάνουμε, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να περάσετε λίγες (ή και όχι μόνο) μέρες απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης. 

Η εταιρεία μας ευαισθητοποιείται και στα θέματα οικοτουρισμού, και οικολογικής συνείδησης προσφέροντας στους θαμώνες, ιδιόκτητο οικολογικό κτήμα παραγωγής διαφόρων καλλιεργιών. 

Περπατήστε στο κτήμα μας και στις όμορφες πλαγιές του όρους Βελούτσα με θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Απολαύστε τα ανεξερεύνητα φυσικά δρομάκια του όμορφου δασύλιου του Αστακού και χαρείτε ειδικές διαδρομές και περιπατικές εξερευνήσεις.



Categories:Ξενοδοχεία

Σχόλια