Αιτωλική Και Δωρική Γη | Οπωροπωλείο

Αιτωλική Και Δωρική Γη | Οπωροπωλείο



Με πολύ μεράκι, αγάπη, ευθύνη και σεβασμό στην ποιότητα δημιουργήσαμε ένα χώρο, στο κέντρο της Ναυπάκτου, το οπωροπαντοπωλείο “Αιτωλική και Δωρική Γη”. Έχοντας πρώτα από όλα την ιδιότητα του παραγωγού, αποφασίσαμε να διανείμουμε τα προϊόντα μας, χωρίς μεσάζοντες, απευθείας  σε εσάς διατηρώντας έτσι την ποιότητα στα ύψη και τις τιμές μας χαμηλές.

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε φρούτα και λαχανικά, ποικίλα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα από παραγωγούς όλης της χώρας, μπαχαρικά και βότανα, ελαιόλαδο, τυριά και αλλαντικά κρασί, τροφές υψηλής διατροφικής αξίας και superfoods, βιολογικά προιόντα, κατεψυγμένα θαλασσινά και πολλά άλλα. Εδώ μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το καθημερινό σας πιάτο και να γεμίσετε το καλάθι σας με γεύση και ποιότητα.

Με αυτή τη λογική, γεμίσαμε τα ράφια μας με Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα και σας προσκαλούμε όχι απλά να δοκιμάσετε τις προτάσεις μας αλλά να κάνετε την ποιοτική διατροφή καθημερινή συνήθεια.

Επισκεφτείτε μας στο κέντρο της Ναυπάκτου Συντ. Ψαρρού 8, στην Αγιά Παρασκευή, καθημερινά από τις 7:00 το πρωί μέχρι της 09:00 το βράδυ. Κι αν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε φέρνοντας στο σπίτι σας τα καλούδια μας! (διανομές κατ’ οίκον εντός Ναυπάκτου)



Categories:Τρόφιμα | Mini Market

Σχόλια