Yaught Argolis | Ενοικιάσεις Ιστιοπλοϊκών

Yaught Argolis | Ενοικιάσεις Ιστιοπλοϊκών



Η εταιρία ARGOLIS YACHT - TSIROPOULOS YACHT ENTERPRISES ιδρύθηκε το 1989 

Κύριες επαγγελματικές δραστηριότητες της εταιρίας είναι η ιδιοκτησία ναύλωση και η διαχείριση σκαφων, πωλήσεις σκαφών, συντήρηση σκαφών, διαχείριση μαρίνων και κατασκευη – επισκευη ιστιων, bimini, spray hood, τεντων και ταπετσαριες σκαφων 

Η εταιρία εδρεύει τα κεντρικά γραφεία στην Λ. Συγγρού 334, Αθήνα. Ακόμη έχει παραρτήματα και βάσεις σε Λαύριο, Κω, Άκτιο στην Ελλάδα στο Turgutreis και Gocek  και Istanbul στην Tουρκία

Προσφέρουμε online κρατήσεις σκαφών σε συνεργασία με την πλατφόρμα e-yacht, online αεροπορικά εισιτήρια για όλο τον κόσμο, ασφάλιση εμπορικού κινδύνου για όλες τις πληρωμές σας, ασφάλιση ταξιδίου και ασφάλιση εγγύησης ναύλου σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το προσωπικό της εταιρίας είναι πεπειραμένο και εκπαιδευμένο να προσφέρει άριστες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελάτων της και συντήρησης των σκαφών.

Στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε ότι καλύτερο έχουμε σε όλους εσάς που μας δείξατε εμπιστοσύνη και κάνατε την ARGOLIS YACHT μία απο της κορυφαίες εταιρίες στο επιχειρηματικό κόσμο του yachting.



Categories:Σκάφη

Σχόλια