Κτήμα Γαία | Κτήμα Εκδηλώσεων

Κτήμα Γαία | Κτήμα Εκδηλώσεων



7 καταπράσινα στρέμματα μεσογειακής βλάστησης με ελιές, φοίνικες και χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια εγγυώνται ότι η δεξίωσή σας θα είναι βαμμένη με τις αποχρώσεις του ονείρου.

Το κτήμα, πολυεπίπεδο και μελετημένο έως και την τελευταία λεπτομέρεια, αποπνέει γαλήνη, ζεστασιά και feelgood vibes, δημιουργώντας την αίσθηση ενός μαγευτικού, ιδιωτικού παραδείσου.

Με την είσοδο στο κτήμα αντικρύζουμε τον χώρο της πισίνας, με το πετρινο bar ιδανικό για welcome cocktail ή μικρές δεξιώσεις.

Στη συνέχεια ο κύριος εξωτερικός χώρος αγκαλιάζεται έναν κουκλίστικο ελαιώνα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1000 άτομα σε καθιστό μπουφέ.

Το πέτρινο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, όπου μπορεί να τελεσθεί και το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης  με άπλετο προαύλιο  χώρο για τους καλεσμένους σας έρχεται να ολοκληρώσει την ομορφότερη ημέρα σας.

Το χειμώνα ή σε περίπτωση κακοκαιρίας, η κλειστή αίθουσα  με την μεγάλη τζαμαρία σε συνέχεια του εξωτερικού χώρου, χωρητικότητας 350 ατόμων, αναλαμβάνει να εκτελέσει χρέη σκηνικού για πάρτι.



Categories:Δεξιώσεις

Σχόλια