Προβλέψεις για τα ζωδια για το Σαβ/κο 08-09 Αυγούστου


Προοδευτική Ερωτική Αστρολογία
                Προβλέψεις για τα ζωδια για το Σαβ/κο 08-09 Αυγούστου

Κριός:  Δεν υπάρχει διέξοδος για τα λάθη που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 
από πλευράς σας. Δώστε μια ευκαιρία για την διευκρίνηση των τότε προθέσεων σας.

Ταύρος: Εξελίξεις πολλές στην σχέση – γάμο σας, θα υπάρξουν μετά τις αποκαλύψεις που έχουν ήδη προκύψει εκ μέρους του συντρόφου σας. Κινηθείτε πρώτα με τις αποδείξεις και μετά με δράσεις.

Δίδυμοι: Έχετε μπει στο μικροσκόπιο νέου προσώπου που έχει την περιέργεια να σας γνωρίσει σε πιο ιδιαίτερο και προσωπικό επίπεδο. Οι μέρες ευνοούν καινούργια ξεκινήματα. 

Καρκίνος: Οι επίμονες προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο, και θα δείτε ότι το συντροφικό σας ταίρι είναι σε φάση που θα σας πλησιάσει επικοινωνιακά περισσότερο...!

Λέων: Πιθανότατα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και περιμένετε την ευκαιρία που θα προκύψει από λάθος συμπεριφορά του συντρόφου σας, για να τις ανακοινώσετε.

Παρθένος: Ζητήστε το και θα συμβεί.... οι περισσότεροι Παρθένοι είναι σε φάση επανασύνδεσης... και ψάχνουν να βρουν τον ιδανικό τρόπο για να το προσπαθήσουν.



Ζυγός: Πολλές οι αμφιταλαντεύσεις που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή και αυτό οφείλετε στο γεγονός, ότι πολλοί πειρασμοί έχουν εισέλθει το τελευταίο χρονικό διάστημα στη ζωή σας.

Σκορπιός: Μιλήστε και ζητήστε αυτά που θέλετε χωρίς να φοβάστε τις αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. Οι χωρισμένοι θα έχουν θετικές συζητήσεις για επανασύνδεση.

Τοξότης: Οι εχθρότητες μεταξύ ζευγαριών που έχουν μοιραστεί πολλά μέσα σε βάθος μηνών – ετών... είναι περιττές και ανούσιες. Αν κάτι δεν σας ευχαριστεί καλύτερα απομακρυνθείτε χωρίς σχολιασμούς.

Αιγόκερως: Δοκιμασίες συνεχίζετε και περνάτε καθώς ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ούτε από εσάς,  ούτε από το ταίρι σας, αν υπάρχει η θέληση για να σώσετε την σχέση σας.

Υδροχόος:  Υπάρχουν δύο δρόμοι αυτήν την περίοδο για να διαλέξτε... είτε προσπαθείτε να  σώσετε την σχέση σας....είτε προσπαθείτε να απομακρυνθείτε χωρίς περιττές εντάσεις.

Ιχθύς: Δεν έχετε πολύ χρόνο ακόμα στην διάθεση σας για να πείσετε το ταίρι σας ότι είσαστε σωστοί. Αναρωτηθείτε τι έχει φταίξει και έχετε φτάσει σε αυτά τα επίπεδα ψυχρότητας. 


Σχόλια