Cascade Resort Hotel | Ξενοδοχείο

Cascade Resort Hotel | Ξενοδοχείο


Το ξενοδοχείο Cascade είναι ένας παράδεισος γαλήνης, χαλάρωσης και διακριτικής πολυτέλειας, στο ειδυλλιακό νησί του Πόρου, δίπλα στην πανέμορφη παραλία Ασκέλι.

Αποτελείται από φινετσάτα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, χωρητικότητας 2 έως 4 ατόμων, με ιδιαίτερο ύφος, μοντέρνα επίπλωση και χρωματισμούς που εντείνουν τις αισθήσεις, συνθέτοντας ένα απολαυστικό μείγμα ηρεμίας και εντυπωσιακής ομορφιάς.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ανάμεσα στο καταπράσινο δάσος Ασκελίου, προσφέροντας ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, αλλά και δυνατότητα για πεζοπορία και θαλάσσια σπορ. 

Τα παιδιά μπορούν να παίζουν και να διασκεδάζουν με ασφάλεια στους φροντισμένους κήπους και τους χώρους αθλητικής ψυχαγωγίας, όσο εσείς απολαμβάνετε το μπάνιο σας στην πισίνα, που αποτελεί όαση δροσιάς και χαλάρωσης όλες τις ώρες της μέρας. Ενώ στο υπέροχο αίθριο που πλαισιώνεται με το μπαρ, θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας δροσερά κοκτέιλ, υπέροχα σπιτικά φαγητά και μπάρμπεκιου.

Όλα τα δωμάτια του Cascade Hotel & Apartments είναι λειτουργικά και ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα, περιποιημένα σε κάθε τους λεπτομέρεια και παρέχουν τη δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, ενώ στα νέα πολυτελή superior δωμάτια θα απολαύσετε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, μοντέρνο design και παροχές υψηλού επιπέδου, όπως ανατομικά στρώματα Coco-mat, υδρομασάζ και δωρεάν βόλτες με τα παραδοσιακά ποδήλατα της Coco-mat.

Η άψογη και φιλική εξυπηρέτηση, αλλά και η προθυμία για ικανοποίηση οποιασδήποτε ανάγκης σας αποτελούν για μας δέσμευση. Εστιάζοντας πάντα στην προσωπική επαφή, προσφέρουμε άριστη απολαυστική διαμονή, με την υπόσχεση να σας κάνουμε να αισθανθείτε ζεστά και οικεία, ώστε να μην θέλετε να φύγετε.



Categories:Ξενοδοχεία

Σχόλια