Γοργόνες και Μάγκες | Κολυμβητήριο Βρεφών

Γοργόνες και Μάγκες | Κολυμβητήριο Βρεφών



Το «Γοργόνες και Μάγκες» είναι ο πρώτος ιδιωτικός χώρος που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τη δραστηριότητα της βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) και λειτουργεί στην Άνω Γλυφάδα (Αρχιπελάγους 88) από τον Ιανουάριο του 2008! Για μωράκια από 3 μηνών μέχρι παιδάκια 5 ετών.

Το baby swimming είναι η μοναδική δραστηριότητα που μπορεί να κάνει ένα μωράκι από την ηλικία των τριών μηνών! Εκτός από διασκέδαση και εκμάθηση κολύμβησης έχει πλήθος ευεργετικών επιδράσεων για τα βρέφη:  Βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική τους λειτουργία, ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα, ενισχύει την επαφή γονέα – παιδιού, επιταχύνει την ανάπτυξη τη νευρομυική τους ανάπτυξη με αποτέλεσμα τα μωράκια που συμμετέχουν στα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης να αναπτύσσουν περισσότερες κινητικές δεξιότητες σε σχέση  με τα συνομήλικά τους παιδιά. Επιπλέον, συμβάλλει στην ομαλή τους κοινωνικοποίηση καθώς είναι μια ομαδική δραστηριότητας μέσω της οποίας μαθαίνουν να συνυπάρχουν με άλλα παιδάκια και σιγά σιγά να λειτουργούν ομαδικά. Τέλος, εκτονώνει την ενεργητικότητά τους και τους επιτρέπει να κοιμούνται περισσότερο και πιο ήρεμα.

Η υδρογυμναστική εγκύων είναι ήπια αερόβια άσκηση μέσα στην πισίνα, με αυστηρότατες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Η άνωση του νερού, ανακουφίζει από το βάρος της κοιλιάς, τους πόνους της μέσης και της πλάτης και δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για σωματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!



Categories:Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Σχόλια