Επικίνδυνη Πανσέληνος - 31 Ιουλίου

Επικίνδυνη Πανσέληνος - 31 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ: Το φαινόμενο της Πανσελήνου ενισχύει πάρα πολύ το ένστικτο σας και θα σας βάζει σε μια λογική του να ψάξετε βαθύτερα μέσα στην σχέση σας... για ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα δώσετε περισσότερη  έμφαση  στην ρομαντική σας πλευρά  και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους προς το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζητήστε την φιλική και συντροφική συναναστροφή μέσα από τους κοινωνικούς σας κύκλους. Άλλωστε φημίζεστε για το πιο λαοφιλές και επικοινωνιακό ζώδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλές οι εξελίξεις στον συναισθηματικό  σας τομέα που θα σας προβληματίσουν, και σας βάζουν μπροστά σε ερωτικά διλήμματα για αν αξίζει να παραμένετε μέσα στην εν λόγω σχέση.

ΛΕΩΝ: Οι αναγκάζουν οι συνθήκες να δείτε πιο καθαρά μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Μιλήστε για όσα σας ενοχλούν και επιλύστε τα από κοινού με τον  σύντροφο σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν έχετε και άλλες δικαιολογίες για να κρατήσετε το αδικημένο ταίρι σας. Αφήστε τις υπερβολές και προχωρήστε σε βαθιές τομές μέσω διαλόγου με τον άνθρωπο σας.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μετά πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Οι ξεκάθαρες κουβέντες που θέλετε να κάνετε ....θα πρέπει να υποστηρίζονται και από αποδείξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά τα θέματα που πρέπει να τακτοποιήστε εντός των επομένων ημερών. Σε αυτήν την προσπάθεια σας αφήστε την υποκειμενική γνώμη των τρίτων εκτός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερωτικά σχέδια ευνοεί η σημερινή και η αυριανή ημέρα που θα σας ανοίξουν τους δρόμους, για βαθύτερες και πιο μεστές κουβέντες με τον σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε χάσει πάρα πολύ χρόνο και αυτό οφείλετε στον μόνιμο αποπροσανατολισμό σας από τρίτους ‘ πειρασμούς’. Οι ελεύθεροι θα έχουν ερωτική κινητικότητα μέσα στον φιλικό τους κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να κινηθείτε πολύ πιο δυναμικά και άμεσα αν πραγματικά επιθυμείτε να σταθεροποιήσετε, το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. 


ΙΧΘΥΣ: Σας κατηγορούν ότι έχετε φύγει από τα επιτρεπτά όρια του λόγου και των δράσεων. Η ζήλια που σας διακατέχει σας έχει κάνει να χάσει την ισορροπία σας. 


Σχόλια