Ερωτική Προοδευτική Αστρολογία Προβλέψεις ζωδίων από Δευτέρα 27-31 Ιουλίου


Ερωτική Προοδευτική Αστρολογία
Προβλέψεις ζωδίων από Δευτέρα 27-31 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια :


ΚΡΙΟΣ: Μην καθυστερείτε τις αποφάσεις σας, καθώς δεν υπάρχει κανένα πλέον περιθώριο χρόνου για διπλωματικές επικοινωνίες με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ζητήστε –απαιτήστε και αναμείνατε τις ανταποκρίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μοναξιά σας, ακόμα και μέσα στον δεσμό σας... σίγουρα δεν σας ενθαρρύνει για αποφάσεις ζωής από κοινού με τον  άνθρωπο σας. Οι μέρες μέχρι τις αρχές του Αυγούστου είναι καλύτερες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρυνθείτε από σχέσεις που δεν έχουν τίποτα πρακτικό και συναισθηματικό να σας αποδώσουν. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα έχουν ερωτικά βέλη από το εργασιακό τους περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πιθανότητες να συναντηθείτε τυχαία με κάποια παλιά σας αγάπη .. είναι πολύ μεγάλες. Η Πανσέληνος που πλησιάζει θα δώσει τις αφορμές για αναζωπύρωση του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ: Είσαστε σε μια μόνιμη αφύπνιση εκ ζωδίου. Αυτά που έχετε σχεδιάσει για το προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθούν εύκολα και με επιτυχία. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ένας νέος έρωτας



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά κρυφά σας μυστικά κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια.. και ιδίως αυτό θα πρέπει να ανησυχεί τους Παρθένους που ήδη έχουν διπλή  - παράλληλη ζωή!

ΖΥΓΟΣ: Αποξένωση επικρατεί στις τάξεις των Ζυγών που έχουν αντιληφθεί    απιστία ή προδοσία από τον σύντροφο τους. Πριν αποφασίσετε ... ψάξτε το σε βάθος και ενδελεχώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια πολύ θετική περίοδος μέχρι τα τέλη του μήνα, για συνομιλίες και ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές εκκρεμότητες. Οι Σκορπιοί που έχουν χωρίσει ίσως να κάνουν και προσπάθειες επαναπροσέγγισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισθάνεστε ότι δεν βρίσκετε που θενά κατανόηση... και ιδιαίτερα από τον άνθρωπο της ζωή σας. Η προοδευτική κίνηση του Ήλιου στον Λέοντα θα δώσει τις ευκαιρίες για ουσιαστικό διάλογο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας πλησιάσει με διαθέσεις για κάτι περισσότερο. Αν σας ενδιαφέρει .. τότε κινηθείτε  αργά και προσεχτικά.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ανοίξετε κουβέντες αυτές τις ημέρες για συμπόρευση – κοινή ζωή και κτλ με τον σύντροφο σας. Οι πλανητικές όψεις δεν είναι θετικές και πιθανόν να επιφέρουν καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Είσαστε οι τυχεροί των ημερών. Θα νιώσετε κοντά στον άνθρωπο σας και πιθανόν να οργανώσετε και τις καλοκαιρινές σας διακοπές από κοινού. Οι ελεύθεροι θα έχουν νέες επαφές που θα τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον.





Σχόλια