Karantzas Protect | Συστήματα Ασφαλείας

Karantzas Protect | Συστήματα Ασφαλείας



Η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT δημιουργήθηκε το 1997  με έδρα τα Τρίκαλα. Σκοπός και προτεραιότητα της είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, των μεγαλύτερων οίκων κατασκευής της παγκόσμιας αγοράς. Διατηρεί κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού εικόνας και ήχου λειτουργίας επί 24ώρου βάσεως και όλο το χρόνο, προκειμένου να δέχεται ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης από το σύστημα συναγερμού που είναι εγκατεστημένο στο χώρο του συνδρομητή, μέσω τηλεφωνικής γραμμής ΡSΤΝ, ΙSDΝ, GSΜ/GPRS, ΙΝΤΕRΝΕΤ ΤCΡ/ΙΡ και WIRELESS. Τα εισερχόμενα αυτά σήματα επεξεργάζονται και αξιοποιούνται από το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, που έχει ειδικευτεί στον τομέα υψηλής ασφαλείας, με σύστημα μηχανογράφησης προηγμένης τεχνολογίας.

Πιστή στην φιλοσοφία της για ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, και εναρμονισμένη με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις παρέχει στους συνδρομητές της υπηρεσία: Α) ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ και Β) ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Παρέχει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφάλειας, μέσω εκπαιδευμένου προσωπικού φύλαξης και ηλεκτρονικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας.



Categories:Συστήματα Aσφαλείας

Σχόλια