Βέργη | Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών

Βέργη | Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών


Στη σημερινή εποχή η Διά Βίου Εκπαίδευση είναι η λύση στην συνεχιζόμενη ανεργία. Καθώς οι απαιτήσεις της αγοράς αλλάζουν, οι νέοι συνεχίζουν να εκπαιδεύονται και να καταρτίζονται μετά την αποφοίτηση τους από το Λύκειο, το ΑΤΕΙ ή και το Πανεπιστημίου.

Σε αυτό τον τομέα δραστηριοποιείται ο όμιλος Βέργη, Εκπαίδευση για όλους. Προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση σε πλήθος αντικειμένων με αντικειμενικό σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών.

Σε αυτά τα τμήματα δεν υπάρχει ηλικιακός ή γνωσιολογικός περιορισμός. Οι συμμετέχοντας μπορεί να είναι από 15 ετών έως 65 ετών, απόφοιτοι δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου ή ανώτερης εκπαίδευσης.

Για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες δημιουργήθηκε ένας νέος, εκπληκτικός, πολυτελής χώρος στο κέντρο της Πάτρας, δίπλα στο ταχυδρομείο. Ένας χώρος βασισμένος στις ανάγκες των καταρτιζομένων για υψηλής ποιότητας σπουδές. Πλαισιωμένος από επαγγελματίες της εκάστοτε ειδικότητας με σκοπό να μεταδώσουν την πείρα και τα μυστικά του επαγγέλματος στους σπουδαστές.

Τα γνωστικά αντικείμενα στα οποία δραστηριοποιείται ο φορέας Βέργη, εκπαίδευση για όλους, είναι πολλά και ποικίλα. Ενδεικτικά αναφέρουμε την ειδικότητα των Νέων Τεχνολογιών, της Αισθητικής, της Κομμωτικής, του Management, της Πληροφορικής κτλ.

Τα αντικείμενα εκπαίδευσης εμπλουτίζονται συνεχώς με νέα γνωστικά αντικείμενα. Η ροή πληροφοριών σχετικά με τα νέα αντικείμενα θα είναι συνεχής ώστε να γίνονται γνωστά στο ευρύτερο κοινό.

Η εκπαίδευση όλων των αντικειμένων είναι ταχύρρυθμη, σε πολύ προσιτά δίδακτρα, καθώς ο φορέας Βέργη, εκπαίδευση για όλους βρίσκεται στη φιλοσοφία της εποχής για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε λογικές τιμές.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις μπορείτε να καλέσετε 2610 341000 ή να επισκεφθείτε τους χώρους στην Ζαΐμη 21 & Ρήγα Φεραίου, 262 23 Πάτρα , στον 1ο όροφο.



Categories:Εκπαίδευσης

Σχόλια