I Physio | Κέντρο Φυσικοθεραπείας

I Physio | Κέντρο Φυσικοθεραπείας



Προστατεύουμε το πολυτιμότερο αγαθό σας… Την υγεία.

   Στο i-physio.gr η μοναδική περίθαλψη παρεχόμενη από ομάδα έμπειρου φυικοθεραπευτικού προσωπικού σε συνδυασμό με εντατική έρευνα οδηγεί στην αρμονική συνύπαρξη της επιστήμης της φυσικοθεραπείας με την καθημερινή ιατρική πρακτική.

   Η στενή συνεργασία με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με τη βασική έρευνα, βοηθούν στη μάχη κατά των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας σε διάφορους τομείς της υγείας.

Προσπαθούμε με αυστηρότητα προς τους εαυτούς μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της καθημερινότητας, αφιερώνοντας άφθονες ώρες μελέτης σε μία προσπάθεια πρακτικής εφαρμογής κομβικών επιστημονικών ανακαλύψεων στον τομέα της φυσικοθεραπείας και της αποκατάστασης.

   Στο i-physio.gr δημιουργούμε το μείγμα επιστήμης και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προετοιμάζοντας ένα μέλλον αντάξιο στις προσδοκίες των ασθενών μας.

Είμαστε πρόθυμοι να εγκύψουμε στις ανάγκες του ασθενούς μας, αποσκοπώντας όχι μόνο στη στενή φυσικοθεραπευτική του αποκατάσταση, αλλά και στην συνολική υποστήριξή του “θεραπεύουμε τον ασθενή και όχι την ασθένεια αυτού”.

Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ικανά να αντιμετωπίσουν με ευκολία κάθε είδους περιστατικό.

Πρωτοπορούμε διαθέτοντας πανελλαδική αποκλειστικότητα μηχανημάτων 

Laser (K-Laser cube4) και κρουστικού υπερήχου νέας τεχνολογίας (ESWT PAGANI) παρέχοντας στον ασθενή μια εμπειρία φυσικοθεραπευτικής προσέγγισης η οποία έχει άμεσα αποτελέσματα είτε σε οξύ είτε σε χρόνιο στάδιο αλλάζοντας έτσι τα μέχρι τώρα φυσικοθεραπευτικά πρότυπα.



Categories:Υγείας

Σχόλια