Flamingo | Ζαχαροπλαστείο

Flamingo | Ζαχαροπλαστείο



Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Flamingo ιδρύθηκε το 1990 στα Ψαχνά της Εύβοιας. Το 2003 είναι η πρώτη εταιρεία παραγωγής προϊόντων ζαχαροπλαστικής στην Εύβοια που πιστοποιείται κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416 (HACCP) και DIN EN ISO 9001-2000 και στεγάστηκε σε κτιριακές εγκαταστάσεις 1000 τ.μ.

To 2010 συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η εταιρεία επεκτάθηκε: δημιούργησε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και συσκευασίας, εκσυγχρόνησε το μηχανικό εξοπλισμό και έδωσε στην περιοχή νέες θέσεις εργασίας.

Το 2011 πιστοποιείται με το ISO 22000:2005 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων). Κύριο μέλημα του εργαστηρίου μας είναι η παρασκευή γλυκισμάτων από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με σεβασμό στην παράδοση, χρησιμοποιώντας πάντοτε τα πιο αγνά & φρέσκα υλικά. Παράλληλα προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνατότερες χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας, χρησιμοποιώντας πάντα άριστες πρώτες ύλες.

Έχοντας, λοιπόν, βρει την χρυσή συνταγή ανάμεσα στην οικονομία και την ποιότητα, σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε στην κορυφή της ζαχαροπλαστικής!



Categories:Ζαχαροπλαστεία

Σχόλια