Αλεξάνδρος | Παραδοσιακός Ξενώνας

Αλεξάνδρος | Παραδοσιακός Ξενώνας



Ο Ξενώνας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ προσφέρει ένα ξεχωριστό συνδυασμό της γοητείας του Αραχωβίτικου Αρχοντικού του χθες με την πολυτέλεια και την άνεση του σήμερα, τόσο αρμονικά ενωμένα που ξαφνιάζουν.

Εδώ βιώνεις το παρελθόν μέσα στο παρόν με ένα τρόπο πρωτόγνωρο, ζεις τη γαλήνη που γεννά η ισορροπία και η αρμονία. Εδώ να είστε βέβαιοι ότι θα νιώσετε την φιλοξενία και τη χαρά ξεχωριστών διακοπών, βιώνοντας αξέχαστες στιγμές σε εμπνευσμένους χώρους.

Το κάθε δωμάτιο είναι τόσο ξεχωριστό που σας ξυπνήσει διαφορετικά συναισθήματα . Όλα είναι διακοσμημένα από τον ιδιοκτήτη του Ξενώνα Γκενεράλη. Όποιο δωμάτιο κι αν επιλέξετε να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε το απόλυτο όνειρο σας και θα σας κάνει να νιώσετε "σαν βασιλιάδες".

Ο Παρνασσός είναι μία από τις πιο μαγευτικές ορεινές περιοχές της Ελλάδος. Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, για διακοπές όλο τον χρόνο, είναι πόλος έλξης πολλών επισκεπτών χειμώνα καλοκαίρι.

Το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, η βλάστηση και η σημαντική ιστορία της περιοχής, καθιστούν τον Παρνασσό ιδανικό μέρος για ήσυχες διακοπές στην Ελλάδα, οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε.



Categories:Ξενοδοχεία

Σχόλια