Voyage In Art Ηλιούπολη,Σεμινάρια decoupage Ηλιούπολη,one stroke Ηλιούπολη, Είδη Ζωγραφικής και χειροτεχνίας Ηλιούπολη

      Το καλλιτεχνικό εργαστήρι και κατάστημα υλικών ζωγραφικής και χόμπυ «voyage in art» ιδρύθηκε από τη Ζωγράφο Σοφία Δημοπούλου, τον Οκτώβρη του 2013, ύστερα από μια πολύχρονη διαδρομή στο χώρο των εικαστικών τεχνών.

     Στο εργαστήρι μπορεί να αναζητήσει κανείς, ιδιαίτερα χειροποίητα είδη δώρων και  διακόσμησης, καθώς και να παραγγείλει τη φιλοτέχνηση μπομπο-νιερών γάμου και βάπτισης με επιλεγμένο θέμα της αρεσκείας του. Φέρνοντάς μας τα αγαπημένα σας αντικείμενα μπορούμε να τα ανανεώσουμε μετα-μορφώνοντας τα καλλιτεχνικά.

       Η συναρπαστικότερη όμως δραστηριότητα είναι τα μαθήματα τέχνης. Τα σεμινάρια του εργαστηρίου απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, δεν προϋποθέτουν  ιδιαίτερο ταλέντο ή γνώσεις ζωγραφικής και προσφέ-ρουν τη δυνατότητα εκμάθησης απλών, αλλά και σύνθετων  τεχνικών, για τη δημιουργία πραγματικών έργων τέχνης. Παιδικά τμήματα γεμάτα χρώματα και ενέργεια, λειτουργούν με επιτυχία

      Στο εργαστήριο διδάσκεται το decoupage, που είναι σύνθεση  ζωγραφικών μοτίβων,  από κομμάτια χαρτοπετσέτας και χαρτιού, τα οποία κολλιoύνται πάνω σε βαμμένες ή επιχρυσωμένες επιφάνειες που επεξεργάζονται με εφέ και πολλές στρώσεις βερνικιού, έτσι ώστε να  προσδώσουν  βελούδινη μορφή στα αντικείμενα και να τα μετατρέψουν σε  αξιοθαύμαστα έργα τέχνης. Η  τεχνική one stroke προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ζωγραφικών έργων και διακόσμησης αντικειμένων με μια πινελιά.

   Στο κατάστημα υλικών του εργαστηρίου οι χειροτέχνες μπορούν να βρουν σε προσιτές τιμές, όλα τα απαραίτητα υλικά, για τη δημιουργία και τη διακόσμηση των έργων τους.

   Δείτε στο site μας(www.artvoyage.gr), αναλυτικά  το πρόγραμμα των σεμιναρίων και δώστε στον εαυτό σας και στα παιδιά σας τη χαρά της καλλιτεχνικής δημιουργίας μαθαίνοντας να φτιάχνετε χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι σας, προσω-πικά σας αντικείμενα και αξεσουάρ, αλλά και τα δώρα που προσφέρετε. Μάθετε εντυπωσιακές τεχνικές καλλιτεχνικής μεταμόρφωσης παλαιών ρούχων, επίπλων και κάθε άλλου είδους αντι-κειμένων.

    Σας περιμένουμε σε ένα παρείστικο χώρο για ευχάριστα και αγχολυτικά διαλλείματα της καθη-μερινότητας, βιώνοντας τη ψυχική ανάταση που προσφέρει η ενασχόληση με την τέχνη αλλά και  την  ικανοποίηση που θα νοιώσετε  κοιτάζοντας  τα χειροποίητα έργα σας.

Σχόλια