Special Cars Koliva Αμαλιάδα,Κατασκευή Πώληση Νεκροφόρας Αμαλιάδα,Ασφάλεια Αμαλιάδα,υδραυλική υποβοήθηση Αμαλιάδα

Έχοντας αποκτήσει το πτυχίο μηχανολόγου ( τεχνική σχολή « Ύπαρχος », το 1969 ξεκίνησα εργοστάσιο κατασκευής αμαξωμάτων. Συγκεκριμένα κατασκεύαζα ψυκτικούς θαλάμους για φορτηγά και τριαξονικά κάνοντας και εξαγωγή σε χώρες της Ευρώπης.

Το έντονο ενδιαφέρων για το αντικείμενο και τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς για  εξέλιξη και εξειδίκευση οδήγησαν το 1992 στις πρώτες κατασκευές νεκροφόρων. Οι πρώτες προσπάθειες έγιναν με τη χρήση λαμαρίνας η οποία αποτελούσε σταθερή επιλογή μέχρι τότε στη χώρα μας, την Ελλάδα. Ωστόσο αυτό το υλικό παρουσίαζε πολλά προβλήματα όπως: οι κατασκευές είχαν μεγάλο βάρος και υπήρχαν σκασίματα και σκουριάσματα σε όλες τις ενώσεις.

Ήδη στο εξωτερικό έχει ξεκινήσει η κατασκευή πολυεστερικής νεκροφόρας. Έτσι η μελέτη νέων κατασκευών και η παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων και εκθέσεων στο εξωτερικό καθώς και η ανταλλαγή απόψεων με ειδικούς στις συγκεκριμένες κατασκευές ( χημικούς και μηχανολόγους ) οδήγησαν στην απόφαση χρήσης πολυάστερα στην κατασκευή νεκροφόρας και στην δημιουργία της  « SpecialCars KOLIVAS » το 2000. Παράλληλα απέκτησα επιπλέων τα πτυχία αμαξοποιού, βαφέα και φανοποιού.

Σχόλια