Magic Stick Αθήνα,ανταλλακτικά αυτοκινήτων Αθήνα,μεμβράνη χρώματος αυτοκινήτων Αθήνα,αξεσουάρ αυτοκινήτων Αθήνα,


Η  εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1999 στην Ελλάδα από τον Θεόδωρο  Λουκή με σκοπό να δημιουργήσει ένα προϊόν που θα ικανοποιεί την ανάγκη της αγοράς αυτοκινήτου και των οδηγών να “εξαφανίζουν” μικροζημιές και γρατσουνιές στην εξωτερική επιφάνεια των οχημάτων.
Αφορμή για εμάς φυσικά ήταν η σύλληψη μιας ιδέας και η μεταμόρφωση της σε τελικό προϊόν. Η ιδέα αυτή ήταν το θερμοσυστελλόμενο αυτοκόλλητο χρώμα  magic stick. Ένα προϊόν το οποίο στοχεύει στην κάλυψη της ανάγκης του οδηγού (επαγγελματία ή ιδιώτη) να φτιάξει την μικροζημιά στο αυτοκίνητο του γρήγορα και με πολύ μικρό κόστος.Έτσι λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσουμε το αυθεντικό χρώμα κάθε αυτοκινήτου  σε  αυτοκόλλητη στερεά μορφή.  Φυσικά η ιδέα αυτή απείχε πολύ από την θεωρία στην πράξη. Συστήσαμε λοιπόν την εταιρεία μας με πρωταρχικό σκοπό να πραγματοποιήσουμε αυτήν την ιδέα τόσο στο επίπεδο της παραγωγής όσο και στο εμπορικό επίπεδο. Ξεκίνησε, λοιπόν μια τεράστια προσπάθεια όχι μόνο να δημιουργηθεί το προϊόν αυτό από μηδενική βάση, αφού δεν υπήρχε κάποιο άλλο προϊόν που έστω να ήταν κοντά στην φιλοσοφία της ιδέας μας, αλλά και στο να πληροί τις προϋποθέσεις αυτές που θα έκαναν εφικτή τη δημιουργία μια  βιώσιμης εμπορικής παραγωγικής γραμμής.
Ύστερα από έξι χρόνια ερευνών και εξέλιξης καταφέραμε να φέρουμε στην αγορά ένα θερμοσυστελλόμενο αυτοκόλλητο με το αυθεντικό χρώμα του κάθε μοντέλου της τελευταίας δεκαετίας, αλλά και με την δυνατότητα να μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε καινούριο κωδικό χρώματος θα κυκλοφορήσει στο μέλλον. Το χρώμα του αυτοκινήτου σε στερεά μορφή είναι κάτι που εύκολα λέγεται αλλά δύσκολα, όμως αναπτύσσεται και παράγεται.
Παράλληλα, η Magic Stick, χρησιμοποιώντας την εμπειρία της και  συστηματική έρευνα,  δημιούργησε μια σειρά από απαιτητικά  προϊόντα προστασίας και φροντίδας όχι μόνο για το αυτοκίνητο και τη μηχανή, αλλά και για τα σκάφη αναψυχής.Ο απόλυτος στόχος για την εταιρεία μας ήταν,  είναι και θα παραμείνει η απόλυτη κάλυψη της ανάγκης για φροντίδα και προστασία αυτού που αγαπάμε...

Σχόλια