Lookoomania Γλυφάδα,λουκουμάδες Γλυφάδα,Ροφήματα Γλυφάδα,Καφέδες Γλυφάδα,Έτοιμα κρύα σνακ Γλυφάδα,Ντονατς Γλυφάδα


Οι λουκουμάδες, το παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που όλοι έχουμε λατρέψει και αναζητάμε να γευτούμε σε κάθε ευκαιρία.... αναβαπτίζεται. Ξεδιπλώνει τις δυνατότητες του και αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα χωρίς να ξεχνάμε βέβαια την αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή με μέλι και κανέλα.

Στην γλυκιά του εκδοχή ήδη έχει αρχίσει να γίνεται απαραίτητη η προσθήκη ρευστής σοκολάτας, η οποία υπάρχει πλέον σε πολλές ξεχωριστές γεύσεις που κάθε μία - εφόσον τολμήσετε να δοκιμάσετε - γίνεται μανία. Λευκή σοκολάτα, σοκολάτα φράουλα, σοκολάτα μπανάνα, πορτοκάλι με φουντούκια και φυσικά μια μπάλα παγωτό που έρχεται να συμπληρώσει την γαστριμαργική απόλαυση.

Ξηροί καρποί, τρούφα σιρόπι ή σαντιγύ είναι ακόμα μερικές επιπλέον επιλογές που διευρύνουν τους γευστικούς μας ορίζοντες και κάνουν την απόλαυσή μας να μην περιορίζεται και να μην εξαντλείται ποτέ.

Never ending pleasure είναι άλλωστε το σύνθημα μας αφού η αγάπη μας για τον λουκουμά μας κάνει να τον συνδυάζουμε με ολοένα και περισσότερες επιλογές.

Ετσι γεννήθηκε και η επιλογή του αλμυρού λουκουμά, του συνδυασμού του δηλαδή με αλμυρές γεύσεις. Άλλωστε ο λουκουμάς με τα υλικά που τον απαρτίζουν είναι κατά βάση ουδέτερος σαν γεύση όπως ακριβώς και το ζυμάρι της κρέπας. Ανάλογα με τι το συνδυάζεις μεταμορφώνεται σε μια γλυκιά ή αλμυρή απόλαυση.

Το απόλυτο σνακ λοιπόν για όλες τις ώρες έφτασε.

Τυρί που λειώνει πάνω στους μικρούς στρογγυλούς και καυτούς φρεσκοψημένους λουκουμάδες με αλλαντικά καπνιστά κομμένα σε μικρά κομμάτια σε συνδυασμό με υπέροχες σάλτσες μαγιονέζας με λιαστή ντομάτα, thousand islands, bbq και πολλές άλλες που θα παρουσιάζουμε σταδιακά θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε μέχρι τώρα για τους λουκουμάδες. Ακόμα και ο συνδυασμός τους με σως κοκτέιλ και θαλασσινά γαρίδες και τόνο θα σας συναρπάσει.

Ελάτε λοιπόν με διάθεση για δοκιμές και εκτός από τον αγαπημένο σας λουκουμά με μέλι δοκιμάστε πρώτα με την μπύρα σας ή το αναψυκτικό σας μια μερίδα λουκουμάδες με αλμυρούς συνδυασμούς που θα βρείτε στον κατάλογο ή που θα σας προτείνουμε. Αφεθείτε στην χορταστική απόλαυση που μόνο μια μερίδα λουκουμά μπορεί να σας προσφέρει σε τόσο χαμηλή τιμή και τόσο εύκολα είτε στο χέρι είτε παραμένοντας στον ευχάριστο χώρο μας.

Εμπιστευθείτε μας, Τολμήστε Δοκιμάστε. Μία ατελείωτη απόλαυση συνδυασμών ξανοίγεται μπροστά σας...

Σχόλια