Kouroumalis Service Παγκράτι,Μοτοσυκλέτες Παγκράτι,επισκευές κινητήρων Παγκράτι,μετατροπές Παγκράτι,ανταλλακτικά


Η αγάπη μας για τις μηχανές και τον αναβάτη μας οδήγησε στην ενεργή ενασχόληση μας με το αντικείμενο και μας κρατάει στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια με αμέριστο ζήλο και διάθεση.

Στο χώρο της Μοτοσυκλέτας δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία 33 χρόνια από τα οποία τα τελευταία έξι είμαστε εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Peugeot. Η εταιρεία μας είναι η ΠΡΩΤΗ επίσημα εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος της Kawasaki(από το 1981) και συνεχίζει ανοδικά όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει τα σκήπτρα στην κατηγορία.

Στο χώρο μας λειτουργεί κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης η οποία περιλαμβάνει το service από άριστα καταρτισμένο προσωπικό και πληθώρα ανταλλακτικών που μας καθιστά έτοιμους να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Παράλληλα υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο αξεσουάρ και εμείς να σας το φέρουμε κατόπιν παραγγελίας.

Αναλαμβάνουμε τον ηλεκτρονικό έλεγχο του οχήματός σας, την επισκευή ή την ανακατασκευή του, ενώ παράλληλα κάνουμε και τις απαιτούμενες από τον πελάτη μετατροπές πάντα μέσα στα προβλεπόμενα πλαίσια προδιαγραφών των κατασκευαστριών εταιρειών και της ασφάλειας.

Σχόλια