Irini Spa Hotel Αιδηψός,ενοικιασεις δωματίων Αιδηψός,διακοπές Αιδηψός,μονόκλινα Αιδηψός,δίκλινα Αιδηψός,


Το Hotel Irini είναι πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της Λουτρόπολης μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα κάτι που κάνει την διαμονή στο ξενοδοχείο μας άνετη και κατάλληλη ειδικά για  όσους θέλουν να  γνωρίσουν την πόλη κάνοντας βόλτες και περιπάτους σε αυτή χωρίς να απομακρίνονται από το κέντρο και την αγορά.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας σας προτείνουμε να περάσετε ημέρες απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας στα spa. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μασέρ μας οι οποίοι θα διώξουν το άγχος και την κούραση της έντονης καθημερινής ρουτίνας και θ’ αναζωογονήσουν τόσο το σώμα όσο και την ψυχή σας.

Στο ξενοδοχείο μας, δίνουμε προτεραιότητα τόσο στην ποιότητα των εγκαταστάσεων, όσο και στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε, υποσχόμενοι άνετη, ευχάριστη και ξέγνοιαστη διαμονή στους επισκέπτες μας. Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε ώστε η παραμονή σας στη Αιδηψό να σας μείνει αξέχαστη.

Τα τελευταία χρόνια ανακαινίστηκε - διαμορφώθηκε από την αρχή και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Προσφέρει άριστη φιλοξενία που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς  επισκέπτες. Τα 30 δωμάτια, διακοσμημένα με φινέτσα και ιδιαίτερο γούστο, προσφέρουν κλιματισμό (Α/C), ίντερνετ, κεντρική θέρμανση, σεσουάρ μαλλιών, μίνι μπαρ,  τηλέφωνο, τηλεόραση και γενικότερα όλες τις σύγχρονες ανέσεις.Τα περισσότερα δωμάτια έχουν την μοναδική θέα προς τη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει έναν ευρύχωρο και ξεχωριστό σε σχεδιασμό χώρο υποδοχής ( recepsion ) ο οποίος παραμένει σε λειτουργία 24 ώρες για την εξυπηρέτηση των πελατών. Ένα επίπεδο πιο πάνω βρίσκετε το σαλόνι (lobby) όπου έχετε τη δυνατότητα απολαύστε τον καφέ σας, το πρωινό σας ή το ποτό σας ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεόραση σε μια από τις 2 κοινόχρηστες γιγαντοοθόνες ή να σερφάρετε με ασφάλεια στο internet με την δυνατότητα ασύρματης ADSL πρόσβασης που σας παρέχουμε δωρεάν.

Δημιουργήσαμε πραγματικά ένα στολίδι για την περιοχή, όπου τα κυρίαρχα στοιχεία είναι η υψηλή αισθητική, η πολυτέλεια και συνάμα η ζεστή ατμόσφαιρα που είναι αρκετά για να προσφέρουν άνετες, αξέχαστες ξεκούραστες και ειδυλλιακές διακοπές για όλο τον χρόνο.

Από την reception του ξενοδοχείου μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για την γύρω περιοχή (αξιοθέατα – παραλίες – προτάσεις για διασκέδαση & φαγητό κ.ά.). Ένα φιλόξενο περιβάλλον είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με την πιο καλή του διάθεση.

Οι θεραπείες Spa με φυσικό ιαμάτικό νερό συνδράμουν στη χαλάρωση και ξεκούραση του οργανισμού, ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους ,ενοχλήσεις και κούραση. Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιούν το μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό σύστημα και συνδράμουν στην αποσυμφόρηση του σώματος από οιδήματα και κατακρατήσεις. Με την κατάλληλη θερμοκρασία του νερού (33ο-35ο C) προάγεται η μυϊκή χαλάρωση, μειώνεται ο μυϊκός σπασμός και η ευαισθησία του πόνου. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά, θρέφεται, αναδομείται και αποκτά βελτιωμένη υφή και όψη.

Οι ειδικές θεραπείες αντιμετωπίζουν τη χαλάρωση & την κυτταρίτιδα και συσφίγγουν αποτελεσματικά το σώμα. Τα θεραπευτικά προγράμματα επιφέρουν βελτίωση σε προβλήματα πονοκεφάλων, αυχενικού, ψύξης, μυϊκών πόνων και πόνων αρθρώσεων.

Οι θεραπείες Spa επομένως έχουν τη δυναμική να αναβαθμίσουν την ποιότητα της υγείας και της γενικότερης κατάστασης του οργανισμού για να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δύναμη. Εξάλλου η λέξη SPA σημαίνει στα λατινικά SANITAS PER AQUA (υγεία μέσω του νερού). Αυτό το γνώριζε ο Ιπποκράτης, ο οποίος είναι ο πρώτος που χρησιμοποίησε το νερό για να θεραπεύει ασθενείς.Τα νερά τις Αιδηψού χαρακτηρίζονται ως ιαματικά λόγο της υψηλής θερμοκρασίας και τις χημικής τους συστάσεως.

Η ιαματική μέθοδος ιάσεως όχι μόνο θεραπεύει αλλά συγχρόνως ψυχαγωγεί.

Σχόλια