iDours Ζωγράφου,Πόρτες Ασφαλείας Ζωγράφου,εσωτερικές πόρτες Ζωγράφου,πόρτες πυρασφάλειας Ζωγράφου,


Στην “iDours”, με πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία και όρεξη για δουλειά, το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας διαφωτίσει πάνω στις καινοτόμες και “έξυπνες” λύσεις που υπάρχουν στην αγορά των πορτών.

Βασικό μας μέλημα είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση, φροντίζοντας πάντα να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την ασφάλεια σας, εξασφαλίζοντας σας παράλληλα την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η πολυετή δραστηριοποίησή μας στο χώρο, μας βοήθησε να εδραιώσουμε τις καλύτερες συνεργασίες με τα ποιοτικότερα εργοστάσια της Ελλάδος και του εξωτερικού, αποκτώντας την εμπειρία για προτάσεις και λύσεις που αρμόζουν πάντα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Μία μοναδική δυνατότητα-εργαλείο που προσφέρει η εταιρεία μας, ακούει στο όνομα “doorbuilder”. Στην ουσία, μέσω τουdoorbuilder, είναι δυνατή η ακριβής κατασκευή της πόρτας που ονειρεύεστε, εφόσον ορίζετε εσείς από μόνοι σας όλα τα μεμονωμένα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά της πόρτας που επιθυμείτε. Μέσω ενός οδηγού διαδοχικών βημάτων επιλέγετε κάθε φορά το ακριβές χαρακτηριστικό που θέλετε από μία πληθώρα εναλλακτικών λύσεων, συναρμολογώντας κομμάτι-κομμάτι την πόρτα των ονείρων σας. Σας προκαλούμε να γνωρίσετε τις έξυπνες λύσεις του doorbuilder!

Η "idoors" λειτουργεί ως αντιπρόσωπος για την Ελληνική αγορά του Ιταλικού εργοστασίου παραγωγής εσωτερικών πορτών τηςEffebiquattro.

Σχόλια