Heatovent Hellas Χαϊδάρι,Επίσημος Αντιπρόσωπος AEG Χαϊδάρι,αερόθερμα Χαϊδάρι,θερμοσίφωνες Χαϊδάρι,στεγνωτήρες


heatovent hellas είναι μια εταιρεία που ασχολείται με είδη θέρμανσης από το 1978 και έκτοτε έδειξε διάθεση για δημιουργία και επέκταση στον χώρο των σύγχρονων συστημάτων θέρμανσης.

Το έμψυχο δυναμικό της heatovent δίνει ό,τι καλύτερο για να πετύχει την συνεχή ανοδική πορεία της εταιρείας, με την υψηλή ποιότητα των προΪόντων που εισάγει, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα του κλίματος, την άριστη προσαρμογή με το περιβάλλον του χώρου, την άμεση απόδοση και την χαμηλή κατανάλωση.

Η heatovent hellas εισάγει και διαθέτει στην Ελλάδα απο την γνωστή εταιρεία AEG Haustechnik Γερμανίας θερμοπομπούς, θερμοσυσσωρευτές, μονοφασικούς και τριφασικούς ταχυθερμαντήρες νερού, αερόθερμα, θερμάστρες και πετσετοκρεμάστρες μπάνιου.

Επίσης εισάγει ταχυθερμαντήρες ζεστού νερού από την Heatrae-Sadia & Santon Αγγλίας, και ηλεκτρικούς λέβητες από την Centrometal Κροατίας.

Η εταιρεία διαθέτει άριστο και ειδικευμένο προσωπικό για την τοποθέτηση και το Service.

Η heatovent hellas εγγυάται την άριστη ποιότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής των προΪόντων της, παρέχοντας εγγύηση καλής λειτουργίας και απόδοσης, υποστηριζόμενη από τα εργοστάσια παραγωγής.

Τα προΪόντα της τα διαθέτει στην ελληνική αγορά μέσα απο δίκτυο εξειδικευμένων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Σχόλια