Happy Days Hotel Ρόδος,ξενοδοχείο Ρόδος,δωμάτια μονόκλινα Ρόδος,δίκλινα Ρόδος,δωμάτια με πισίνα Ρόδος,


Το ξενοδοχείο Happy Days διαθέτει συνολικά 55 δωμάτια, κατανεμημένα σε 3 ορόφους. Παροχές που προσφέρονται στους επισκέπτες περιλαμβάνουν ένα σαλόνι, ένα κλιματιζόμενο εστιατόριο, ένα μπαρ και ένα σαλόνι με τηλεόραση. Θυρίδες ασφαλείας για τα πολύτιμα αντικείμενα των επισκεπτών είναι διαθέσιμα στη ρεσεψιόν.

Τα δωμάτια είναι ευχάριστα και έρχονται εξοπλισμένα με απευθείας τηλεφωνική γραμμή, A / C, ατομικό μπάνιο, είτε ένα μπαλκόνι ή βεράντα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 πισίνες, μία εκ των οποίων είναι για τα παιδιά. Η πισίνα είναι εξοπλισμένη με ομπρέλες. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα παιχνίδι πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο ή windsurfing και kitesurfing στο αθλητικό κέντρο.

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στη δυτική ακτή του νησιού, περίπου 250 μ. από την αμμώδη παραλία με βότσαλα και κοντά στην περιοχή του Θόλου. Είναι περίπου 19 χιλιόμετρα από τη Ρόδο, με την οποία συνδέεται με τακτικά δρομολόγια μεταφοράς, και περίπου 4 χλμ από το αεροδρόμιο. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου το καθιστά ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το σύνολο του νησιού.

Σχόλια