Fair Play Παλλήνη,αθλητικές εγκαταστάσεις Παλλήνη,ποδόσφαιρο Παλλήνη,αθλητισμός Παλλήνη,


Η Ακαδημία ποδοσφαίρου "FAIR PLAY" ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα αριθμεί περίπου 180 αθλητές. Φιλοσοφία και σκοπός της  Ακαδημίας είναι μέσω της σκληρής και μεθοδικής άθλησης, η διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων, η ευγενής άμιλλα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο πολιτισμός της άθλησης. Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και έτσι προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις στα παιδιά της Ακαδημίας για σωστό Αθλητισμό, για τη σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική τους καλλιέργεια, με την καθοδήγηση ενός επιτελείου επιλεγμένων προπονητών - καθηγητών φυσικής αγωγής.

Η  Ακαδημία "FAIR PLAY" υπήρξε από τους πρωτεργάτες του ποδοσφαίρου 5x5 στην Ελλάδα με πλήθος αγωνιστικών δράσεων και διακρίσεων στα επίσημα πανελλήνια πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΟ.
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
2003: 1η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων
2004: 1η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων και 3η θέση στους Παίδες
2005: 1η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων
2007: 1η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων και 3η θέση στα junior
2008: 2η θέση στους Παμπαίδες και 3η στους παίδες
2009: 2η θέση στους Παίδες και 3η στους Παμπαίδες (κύπελλο)
Τα τελευταία πέντε χρόνια η Ακαδημία ακολουθεί το πρόγραμμα ποδοσφαιρικής ανάπτυξης της UEFA με στόχο την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου και την ομαλή μετάβαση των νεαρών αθλητών στο ποδόσφαιρο των 11 παικτών. Για αυτό το σκοπό η Ακαδημία FAIR PLAY λαμβάνει μέρος σε πολλά επίσημα τουρνουά 8x8 και 11x11 για τα παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών με αρκετές διακρίσεις. Η Ακαδημία με το κλείσιμο των σχολείων πραγματοποιεί καλοκαιρινά Camp για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.

Σχόλια