Cliff Side Suite Σαντορίνη,δωμάτια Σαντορίνη,σουίτες Σαντορίνη,τρίκλινα Σαντορίνη ,δίκλινα Σαντορίνη,μονόκλινα Σαντορίνη


Έκρηξη ενός ηφαιστείου δημιούργησε ένα νησί γεμάτο μύθους, όμορφα τοπία, υπέροχη θέα, σπάνια τα τρόφιμα και τα γούστα κρασί που κατέχει το μαγικό γοητεία του Αιγαίου. Ηφαιστειακή λόγους αγκαλιάστηκε από το γαλάζιο του ουρανού και το μεγαλείο του Αιγαίου δημιουργήθηκε Σαντορίνη. Αλλά τι υπάρχει που δίνει χρώμα και μια διαφορετική νότα στη Σαντορίνη. Μικρά, λευκά σπίτια, με βεράντες και μπαλκόνια και μοναδική αρχιτεκτονική ότι το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα του κόσμου πρόσωπο, και υπάρχει Cliff Side Suites είναι ένα από τα πιο όμορφα συγκροτήματα της σουίτας στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης. 23 ιδιωτικές σουίτες με όλες τις ανέσεις καλύτερα, χτισμένο σε μια σπηλιά-όπως δομή με μικρές αυλές ή βεράντες στην άκρη του γκρεμού στο Φηροστεφάνι, ένα μικρό χωριό κοντά στα Φηρά προσφέρει ένα από τα καλύτερα σημεία θέα στο νησί.

Αυτό είναι το νέο web site μας, ώστε να λάβει μια πρώτη γεύση και μάθετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με την εμπειρία που ζουν στη Σαντορίνη, που ζουν σε Cliff Side Suites είναι.
Οι Cliff Side Suites είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και ανανεωμένο, όπως στέκονται στο χείλος του βράχου, όπου το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του κόσμου συμβαίνει. Το Cliff Side Suites πληρώσει μεγάλο σεβασμό στην αρχιτεκτονική του Αιγαίου και το συγκρότημα προωθεί το σχεδιασμό και την άνεση της τοποθεσίας μαζί με μια μακάρια συγχώνευση των χρωμάτων. Το λευκό των τοίχων συνδυάζεται τέλεια με τα χρώματα στις πόρτες και τα παράθυρα δημιουργούν ένα μαγικό περιβάλλον για να μείνει κανείς και να αισθάνεται υψηλότερη κατάσταση της Σαντορίνης από το στυλ και τη φιλοξενία.
Μέρες και νύχτες στο Cliff Side Suites είναι μπορεί να είναι γεμάτος εμπειρίες, αλλά ειρηνική, όταν πρόκειται για χαλάρωση. Απολαύστε το πρωινό σας στην εντυπωσιακή αίθουσα πρωινού, και στη συνέχεια βρίσκονται στο on-the-άκρη-of-the-χείλος πισίνα με θέα την Καλντέρα και να αισθανθείτε τις δονήσεις του Ήλιου, όπως εσείς βρίσκουν την αληθινή έννοια των διακοπών σας, η ευτυχία του να είναι σε ένα από τα καλύτερα μέρη της Σαντορίνης. Αν αναζητάτε πιο απόλυτης ηρεμίας τότε όλες οι υπηρεσίες σπα, συμπεριλαμβανομένων εξωτερική θερμαινόμενη υδρομασάζ και μασάζ θα είναι στη διάθεσή σας.
Cliff Side Suites είναι άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα είναι δίπλα σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, έτοιμο να σας φροντίσει και όλα όσα μπορεί να χρειαστεί για να μετατρέψει τη διαμονή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία που θα θέλετε να μοιραστείτε με όλους πίσω στην πατρίδα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 500 μέτρα από το κέντρο των Φηρών στη Σαντορίνη και 7 χιλιόμετρα από την παραλία του Μονόλιθου, 12 χλμ. από τη μαύρη αμμώδη παραλία του Καμαρίου και 14 χλμ από την Περίσσα, την μεγαλύτερη παραλία του νησιού ...... είστε ακριβώς έτοιμοι να ξεκινούν από το σωστό σημείο ..... Το Cliff Side Suites.
Cliff Side Suites νέο κομψό χώρο μπορεί να φιλοξενήσει, στο καλύτερο τρόπο, όλοι οι διαφορετικοί τύποι των επισκεπτών ότι η γη στο περίφημο νησί της Σαντορίνης. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν στο χώρο της πισίνας, πάρτε τους φίλους σας στο κομψό μπαρ για ένα ποτό ή να χαλαρώσετε στο τζακούζι. Ακόμα και αν είστε ένα επιχειρηματικό ταξιδιώτης, στη συνέχεια, Το Cliff Side Suites θα σας προσφέρουν μια αρκετά εποίκων για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της ελεύθερης ώρας σας από το πρόγραμμά σας.
Οι άνθρωποι του Cliff Side Suites είναι ένα στόχο έχουμε ..... να δώσει σε όλους τους επισκέπτες την πεμπτουσία μιας αξέχαστης εμπειρίας. Είμαστε υπερήφανοι για να θεωρηθεί ως η καρδιά και η ψυχή της φιλοξενίας. Έτσι, αν είστε επισκέπτονται τη Σαντορίνη για την διασκέδαση του ή της επιχείρησής σας ακριβώς εκεί που θέλετε να είναι: στο Cliff Side Suites είναι, σε ένα ξενοδοχείο με μια δική του ταυτότητα, που μπορείτε να περιμένετε μόνο ...... τελειότητα. Καλώς ήρθατε στο Το Cliff Side Suites.
Φηροστεφάνι είναι ένα μικρό χωριό πολύ κοντά στην πρωτεύουσα της Σαντορίνης, την κοσμοπολίτικη Φηρά. Αν και θεωρείται ως ξεχωριστή χωριό, σήμερα Φηροστεφάνι φαίνεται ως συνέχεια των Φηρών, αλλά είναι αρκετά πιο ήσυχα και ειρηνικά από τα Φηρά και προσφέρει ένα από τα καλύτερα σημεία θέα στο νησί της Σαντορίνης. Ο περίπατος στα Φηρά είναι μια απόλαυση όλων των αισθήσεων καθώς περπατάτε στο στενό μονοπάτι με το Αιγαίο θάλασσα γύρω σας. Προσφέρει κάποια εστιατόριο και καφέ επιλογές καταστήματα, αλλά τα Φηρά είναι τόσο κοντά για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Αν θέλετε ένα αρκετά ξενοδοχείο σε μια όμορφη περιοχή με εκπληκτική θέα στη συνέχεια Σουίτες Cliff στο Φηροστεφάνι είναι η καλύτερη επιλογή.

Σχόλια