Aqua Clean Εταιρεία Καθαρισμού Νέα Ιωνία



Η AQUACLEAN κάνει την είσοδό της στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού στοχεύοντας στην ανατροπή της, δικαιολογημένα, απαξιωτικής αντίληψης σχετικά με τις εταιρείες καθαρισμού.

Και αυτό γιατί, ενώ ο καθαρισμός αποτελεί επιτακτική αναγκαιότητα, εύκολα, από απερισκεψία ή άγνοια, μπορεί να καταστεί επιβλαβής για την υγεία μας και το περιβάλλον.

Στοχεύοντας στο τρίπτυχο : «βιώσιμη ανάπτυξη – οικονομία – περιβάλλον» και θέτοντας σαν προτεραιότητα την προστασία εργαζόμενου και του πελάτη, στελεχώσαμε την εταιρεία μας με άτομα τα οποία πληρούν υψηλά επαγγελματικά standards.

Για να μην αφήσουμε τα πράγματα να εξελίσσονται από μόνα τους , αναζητήσαμε τρόπους που δίνουν ασφαλείς, υγιεινές & περιβαλλοντικά αποδεκτές λύσεις. Το προσωπικό μας ενημερώνεται και εκπαιδεύεται συνεχώς από πιστοποιημένους επαγγελματίες του χώρου και συμμετέχει σε ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με την εφαρμογή των νέων τεχνικών και προϊόντων, αφού, όπως είναι γνωστό, τα περισσότερα προβλήματα στον χώρο του καθαρισμού εστιάζονται στην εφαρμογή τους από το προσωπικό.

Με άρτιο και άριστα συντηρημένο μηχανολογικό εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα οικολογικά απορρυπαντικά και επιλεγμένα υλικά και εργαλεία, παρέχουμε eco-λογικές υπηρεσίες καθαρισμού σε κάθε επαγγελματικό και ιδιωτικό χώρο.

Σχόλια