HELLENIC MINI-Z CUP | ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MINI-Z ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΛΙΜΑΚΑΣ


Μέρος Διεξαγωγής: Ρωμαϊκή Γωνιά


Το Πρωτάθλημα Θεσμός για τα Mini-Z αυτοκίνητα κλίμακας 1/28 το οποίο διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά από το κατάστημα RcXtreme Race Park στα Σπάτα και ονομάζεται Hellenic Mini-Z Cup ξεκινάει την καινούρια αγωνιστική σεζόν του στο Ο.Α.Κ.Α. και πιο συγκεκριμένα στο Auto Battleships Festival !!!

Το κατάστημα RcXtreme Race Park ειδικεύεται στα Mini-Z από το 2009 όπου έφτιαξε και την πρώτη πίστα του για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα κλίμακας 1/28 στο υπόγειο του τότε μαγαζιού του το οποίο βρισκόταν στο Κορωπί.Σήμερα το εν λόγο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 26 στα Σπάτα κι έχει στις εγκαταστάσεις του τη μεγαλύτερη πίστα στην Ελλάδα για Mini-Z αυτοκίνητα με εμβαδόν 80τ.μ. και συνεχίζει το Πρωτάθλημα του που ονομάζεται Hellenic Mini-Z Cup για 5η συνεχόμενη Χρονιά με επιτυχία.

Εφέτος ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Το Hellenic Mini-Z Cup θα ξεκινήσει την αγωνιστική του σεζόν 2014-2015 στο Auto Battleships Festival που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. στις 27 & 28 Σεπτέμβρη σε μια πίστα 60τ.μ περίπου.Το κατάστημα RcXtreme Race Park θα έχει τον δικό του εκθεσιακό χώρο στο Auto Battleships Festival όπου και θα διαθέσει τις γνώσεις του για τους παρευρισκόμενους γύρω από τα αγαπημένα Mini-Z και επίσης θα διαθέσει και κάποια Mini-Z για δοκιμές ΔΩΡΕΑΝ σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει και να ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

Ο πρώτος αγώνας του 5ου Πρωταθλήματος Hellenic Mini-Z Cup θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου στις 17:00 ενώ την Κυριακή 28 του Σεπτέμβρη θα διεξαχθούν παρουσιάσεις και διάφορα Event σχετικά με Mini-Z αυτοκίνητα.



Θέση :
Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών
Κηφισίας 37
Athens
Greece

Σχόλια