Θ. Βαθιώτης- Θ. Μπρακόπουλος Είδη Υγιεινής Αθήνα,πλακάκια Αθήνα,νιπτήρες Αθήνα,λεκάνες Αθήνα,μπιντέδες Αθήνα,μπανιέρες Αθήνα

Σχόλια




  1. ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΤΟ ΚO BIDET ;
    Επειδή είναι το καλύτερο:
    Και γιατί είναι το καλύτερο;
    Η υπεροχή του στηρίζεται στην πρωτοποριακή του κατασκευή που του δίνει τη δυνατότητα να παράγει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ πίδακα νερού, να είναι τόσο φθηνό (12 ε) και να μπορεί να συνδυαστεί με ΑΝΥΨΩΤΗΡΑ λεκάνης.

    Τα πλεονεκτήματα του είναι:
    1. Η 100% αποτελεσματικότητα του (άμεση επιβεβαίωση) οφείλεται στον κατακόρυφο του πίδακα νερού, ακόμα και όταν υπάρχουν αιμορροϊδες.
    2. Απλή χρήση (2 βήματα).
    3. Ανθεκτικό (3 χρ. Εγγύηση, δωρεάν ανταλλακτικά).
    4. Ευκολία τοποθέτησης (σε 3-4΄). Απλά κολλάει στη λεκάνη.
    5. Χαμηλό κόστος, 12 ε .
    6. Δεν παρεμβαίνουν τα χέρια.
    7. Μερική ή ολική κατάργηση του χαρτιού τουαλέτας.
    8. Δεν είναι ηλεκτρικό. 9. Kάνει άχρηστο το επικίνδυνο για μολύνσεις ζεστό νερό. 10. Εγγυημένη αποστείρωση, ακόμα και σε δημόσιες τουαλέτες. 11. Αναπαυτικό. Δεν αλλάζει το σχήμα του καθίσματος. 12. Το γρηγορότερο σε αποτελεσματικότητα. 13. Ποτέ δε βρέχει τα ρούχα ή το γύρω χώρο. 14. Δεν προωθεί ακάθαρτο νερό στα παρακείμενα ουρογεννητικά όργανα. 15. Όχι άβολες στάσεις. 16. Είναι το πιο επιτυχημένο ως προς την πρόληψη των ουρολοιμώξεων, γιατί ο πίδακας έχει κατεύθυνση από μπρος προς τα πίσω ή είναι κατακόρυφος αλλά και ενδο-νοσοκομειακών λοιμώξεων χάρη στην 100% αποτελεσματικότητα του. 17. Είναι το μόνο που συνδυάζεται με ανυψωτήρα λεκάνης, χάρη στο λεπτό σχήμα και το μικρό όγκο. 18. Έχει μηχανισμό ρύθμισης της πίεσης νερού και δεν επιτρέπει τα μικρά παιδιά να επέμβουν. 19. Εφαρμόζει σε ΟΛΕΣ τις λεκάνες 20. Δεν έχει ανάγκη συντήρησης. 21.Κατάλληλο για υπέρβαρους. 22.Ειδικό για ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ, γιατί η καθαριότητα είναι το πρώτο και κύριο βήμα προς τη θεραπεία τους και για γυναίκες μετά τον τοκετό. 23. Ξοδεύει το λιγότερο νερό και για το στέγνωμα. Ένα μικρό κομμάτι χαρτί είναι αρκετό. Συνήθως δε χρειάζεται ούτε αυτό. 24. Ο καθαρισμός της λεκάνης δεν επηρεάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου