Ζητείται εθελοντής για ρεκόρ ταχύτητας με κλειστά μάτια να οδηγήσουν μια μια αγωνιστική Ferrari 458 Challenge

Ζητείται εθελοντής για ρεκόρ ταχύτητας με κλειστά μάτια να οδηγήσουν μια μια αγωνιστική Ferrari 458 Challenge

Αν πάντα ήθελες να προσπαθήσεις να σπάσεις τα 320 km/h χωρίς να βλέπεις απολύτως τίποτα, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.


Μια εταιρία από τη Μ. Βρετανία ψάχνει εθελοντές που θα κληθούν να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με κλειστά μάτια.

Θα περίμενε κανείς να προτιμούνται έμπειροι οδηγοί αγώνων για τέτοιες προσπάθειες, όμως να που δίνεται ηευκαιρία και σε κοινούς θνητούς να βιώσουν κάτι μοναδικό. Οι τυχεροί που θα επιλεγούν από την Extreme Motorsport θα βρεθούν στο αεροδρόμιο του Elvington, στο York της Μ. Βρετανίας. 

Εκεί θα οδηγήσουν μια μια αγωνιστική Ferrari 458 Challenge της ομάδας Rollcenter Racing. Με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους που θα ακολουθεί με άλλη αυτοκίνητο θα πρέπει να πιάσουν 320 km/h με κλειστά μάτια και προς τις δύο κατευθύνσεις του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης, που έχει μήκος 3,2 km. 

Ο σημερινός κάτοχος του ρεκόρ είναι ο Mike Newman, που τον Σεπτέμβριο του 2013 έπιασε 299,5 km/h με μιαPorsche 911 GT2. Όποιος θέλει να δοκιμάσει να του κλέψει το ρεκόρ μπορεί να επικοινωνήσει με την Extreme Motosrport. 
[Πηγή: Carscoops]


Σχόλια