O Γιώργος Σαριδάκης δίνει το κάλεσμα για τις τελικές μάχες του «Scorpions night 7» στις 15.6.2014 στο Γκάζι

Με άλλον... αέρα θα παρουσιαστούν οι μαχητές του Scorpion The Seventh πριν μπουν στο ρινγκ για να δώσουν τις μάχες τους στις 15 Ιουνίου 2014.

Οπως είναι γνωστό η διεξαγωγή των trials που λάβαν χώρο στο Κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»αποτελούν το «σκαλοπάτι» πρόκρισης για την μεγάλη βραδιά του Scorpion Night 7 και σύμφωνα με τον κ. Σαριδάκη «ήδη πολλοί αθλητές έχουν πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για τους αγώνες της 15ης Ιουνίου».


Ακόμα, ο δάσκαλος του «Σκορπιού», επισημαίνει ότι «Εχουν γίνει θεσμός τα trials και οι διασυλλογικοί αγώνες αφού δίνονται ευκαιρίες σε νέους αθλητές, που έχουν τα φόντα και την δυναμική, να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία και παράλληλα μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες δίνουμε την ευκαιρία να μπουν στο ρινγκ του Σκορπιού. Γιατί θέλουμε να ανανεώνουμε τα πρόσωπα στην αγωνιστική αρένα της διοργάνωσης».

Αναφορικά, με το έβδομο μέρος της μαχητικής διοργάνωσής του, ο κ. Γιώργος Σαριδάκης, υπογραμμίζει «Eίναι πυρετώδεις οι προετοιμασίες και αυτή την φορά, δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε θεαματικούς αγώνες, πάντα κινούμενοι με σεβασμό προς τους αθλητές και το κοινό που έχει αγκαλιάσει το Scorpion. Να είστε σίγουροι πως θα δείτε δυνατά ζευγάρια που θα συνεπάρουν το κοινό. Και πορευόμαστε με σταθερούς συνεργάτες και χορηγούς γιατί έτσι παραμένει επιτυχημένη η πορεία. Φροντίζουμε τα πάντα με ζήλο και μεράκι ώστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με τον καλύτερο αγωνιστικό τρόπο».

Με άλλον... αέρα θα παρουσιαστούν οι μαχητές του «Scorpion The Seventh»



Με άλλον... αέρα θα παρουσιαστούν οι μαχητές του Scorpion The Seventh πριν μπουν στο ρινγκ για να δώσουν τις μάχες τους στις 15 Ιουνίου 2014.

Η εικόνα τους, αυτή την φορά θα έχει την «σφραγίδα» των κουστουμιών της «Prince Oliver» και οι προετοιμασίες έχουν ήδη δρομολογηθεί. Η σχετική φωτογράφιση και τα promo video θα είναι σε λίγες μέρες στον «αέρα» ώστε να απολαύσουμε όλοι την ιδιαίτερη εμφάνιση των αθλητών.
Ο διοργανωτής, κ. Γιώργος Σαριδάκης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ευχαριστεί την εταιρία για την χορηγία της. Οπως επίσης και εκείνους που έδωσαν το παρόν στα trials του «Σκορπιού» που διεξήχθησαν πρόσφατα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και ανακοινώνει πάρτυ έκπληξη, η ημερομηνία του οποίου θα γίνει σύντομα γνωστή.

Σχόλια