Top Drive Σχολή Οδηγών Νέο Ηράκλειο,Σχολή οδηγών Φαναριώτης, Εκπαίδευση Οδηγών, Δίπλωμα Οδήγησης,μαθήματα οδήγησης ΝέοΗράκλειο



http://www.magiclamp.gr/

Η σχολή ανήκει στον εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών για όλα τα οχήματα και όλων των κατηγοριών Αντώνη Φαναριώτη.

Η σχολή μας λειτουργεί από το 1995 και παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση που χρειάζεται ένας νέος υποψήφιος οδηγός ώστε όταν κυκλοφορήσει με δικό του όχημα να αισθάνεται ασφάλεια και κυρίως να έχει τον πλήρη έλεγχο του οχήματός του.



Όσον αφορά τα θεωρητικά μαθήματα, γίνονται με όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα που χρειάζονται ώστε να κατανοηθεί πλήρως ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας, η ασφαλής οδήγηση και οι διάφοροι μηχανισμοί του οχήματος.



Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται σε όλες τις κυκλοφοριακές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει ένας νέος οδηγός και κινούμαστε σε όλο το οδικό δίκτυο της Αθήνας.



Γνωρίζοντας ότι το οικονομικό είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή σας, προσφέρουμε πραγματικά προσιτές τιμές και εγγυόμαστε την πιο κατάλληλη εκπαίδευση και την επιτυχία στην απόκτηση της άδειας οδήγησης για οποιοδήποτε όχημα.



Τέλος πιστεύοντας ότι η προσωπική επαφή είναι αυτή που διαμορφώνει την πληρέστερη εικόνα, σας περιμένουμε για να συζητήσουμε και να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

Σχόλια