Το Μαγικό Λυχνάρι των ονείρων μας... Όταν οι ευχές και οι επιθυμίες του επαγγελματία γίνονται πραγματικότητα, τότε μάλλον ζουν στον κόσμο της Magic Lamp!!!


Το Μαγικό Λυχνάρι των ονείρων μας... Όταν οι ευχές και οι επιθυμίες του επαγγελματία και του καταναλωτή γίνονται πραγματικότητα, τότε μάλλον ζουν στον κόσμο της Magic Lamp!!!

Magic Lamp : Η ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της Παραγωγής & Διαφήμισης...

Με γοργά σταθερά βήματα η Magic Lamp έχει εισχωρήσει δυναμικά, πρωτότυπα, παραμυθένια στον χώρο της παράγωγης και διαφήμισης. Ο στόχος της από τα πρώτα μόλις βήματα φαίνεται ξεκάθαρος ήρθε στο χώρο για να μείνει, να ξεχωρίσει, να μαγέψει καταναλωτές και επαγγελματίες.

Η Αρχική ιδέα στην αρχή ήταν να δημιουργηθεί μια το Μαγικό Λυχνάρι με σκοπό ο επαγγελματίας να έχει ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ της επιχείρησης του με την διαχείριση και την δυνατότητα να ανεβάζει απεριόριστες προσφορές χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πελάτες που θα προέλθει μέσα απο το Μαγικό Λυχνάρι.

Τα πρώτα βήματα πρωτοποριακά, παράξενα, ριψοκίνδυνα, δύσκολα… Ξεκινάει να δημιουργείται το Web Magic Lamp Radio και παράλληλα να γίνονται τα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής που έκλεψε τις εντυπώσεις και γενικότερα προκάλεσε το «Επιθυμίες στο παρά 5» που μεταδιδόταν τηλεοπτικά αρχικά στο Channel 9 μετά στο Extra Channel και στη συνέχεια παράλληλα και στο κανάλι Zoom.

Το επόμενο βήμα τηλεοπτικά μια νέα εκπομπή «Επιχειρείν αλά Ελληνικά» που αναδείκνυε τις επιχειρήσεις άλλα και τους επαγγελματίες που εξελίχθηκε στο «Greece Economy Crisis» Με ύφος δημοσιογραφικό, ερευνητικό και προσωπομετρικό προβάλλοντας  απλούς πολίτες ,κοινωνικούς φορείς, δράσεις άλλα και διάσημους μέσα από την ανάδειξη της Ελλάδας και των τοπικών περιοχών. 


Άλλες Δράσεις νέες μεγάλες συνεργασίες με με μεγάλους επιχειρηματίες της αγοράς από όλους τους κλάδους συγχρόνως και συνεργασίες με πολλούς διοργανωτές Εκθέσεων και Events. Ακόμη ξεκίνησε φιλανθρωπικές δράσεις και στήριξε ενέργειες που έχουν στόχο και σκοπό να βελτιώσουν το περιβάλλον μας άλλα και συγχρόνως ενέργειες που βοηθούν ευπαθείς ομάδες ανθρώπων ή γενικότερα την νέα γενιά σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου να διακριθούν σε διαγωνισμούς παγκόσμιας εμβέλειας.


Απολογισμός ύστερα από ένα χρόνο περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί και στηρίζουν την ανάπτυξη τους στη Μαγικό Λυχνάρι.  Ανέλαβε 3 εκθέσεις και 2 μεγάλα Beach party συμμέτοχη και διαφημιστική στήριξη . Τηλεοπτικά σε 3 εκπομπές είχε την επιμέλεια σύνταξη σκηνοθεσία και παράγωγη. Τέλος το Auto Battleships Festival που έγραψε ιστορία στο χώρο του αυτοκίνητου ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, μια διοργάνωση που έφερε φως και ελπίδα σε μια εποχή που ο κλάδος του αυτοκίνητου έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.  

Η Magic Lamp έγινε "Ευχή" για τον κάθε επαγγελματία και καταναλωτή και πήρε έντυπη μορφή. Wish Magazine ένα περιοδικό υψηλών προδιαγραφών που ξεκινά με τις καλύτερες ευχές για να μπει στην συνείδηση μας και να μας δώσει λύσεις σε καθημερινές ανάγκες. Το Μαγικό Λυχνάρι σήμερα έχει γίνει η εταιρία παραγωγής και διαφήμισης που μπορεί να προσφέρει την πιο έξυπνη, καινοτόμα, ολοκληρωμένη, οικονομική και συγχρόνως την πιο δυνατή αξιόπιστη επιχειρηματική λύση ανάπτυξης για κάθε επιχείρηση και επαγγελματική δράση. 

Υπηρεσίες

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

Μουσικά Σχήματα
Συναυλίες
Special Events
Festival
Εκδηλώσεις
Παιδικά Πάρτυ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Εταιρική
Πολιτική
Προηγμένες Υπηρεσίες Διαδικτύου
Δημόσιες Σχέσεις
Ιστοσελίδες
Social Media
Blogs, Google

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Εκστρατείες Προβολής
Τηλεόραση
Radio,
Web,
Περιοδικά, Εφημερίδες
Διαφημιστικά Προϊόντα
Promotion,
Διανομή Εντύπων

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ:

Video Spots
Audio Spots
Τηλεοπτικές εκπομπές
Video Clips


ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΗΧΟΥ:

Ραδιοφωνικό Spot
Mastering, Single, Demos
Ενορχήστρωση Τραγουδιών
Σύνθεση & Mixing
Ηχογράφηση, Φωνητικά

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:

Εικονολήπτες, Ηχολήπτες,
Σκηνοθέτες, Σεναριογράφοι
Τεχνικοί ήχου και εικόνας,
Γραφίστες, Διαφημιστές,
Επικοινωνιολόγοι,  Web designers
Τραγουδιστές, Ηθοποιοί, Συγκροτήματα, Djs, Μοντέλα, Μάγοι, Κλόουν, Ταχυδακτυλουργοί, κ.α

Σχόλια