Ceramica Speciale | Εμπόριο Πλακιδίων Νέα Ιωνία,Είδη Υγιεινής Νέα Ιωνία,πλακάκια Νέα Ιωνία,





Η Μαρίνα Φουρτουνέλλη και η Ceramica Speciale είναι τα τελευταία 25 χρόνια δύο ονόματα ταυτόσημα στο χώρο της εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης.



Μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια δραστηριότητας, οι συνεργασίες που αναπτύχθηκαν και εξακολουθούν να αναπτύσσονται, τα έργα που έχουν γίνει σε ιδιωτικούς μικρούς και μεγάλους χώρους καθώς και κάποιες διαφορετικές και ξεχωριστές εργασίες έχουν καταφέρει να κατατάξουν την Ceramica Speciale μέσα στις πρώτες θέσεις του χώρου της.



Εργασίες που γίνονται μέσα από μελέτες, με διακοσμητές και αρχιτέκτονες, σχέδια που έχουν αρχή και τέλος την σωστή εφαρμογή των πλακιδίων στο χώρο εναρμονισμένα απόλυτα με το ύφος του σπιτιού, προιόντα που προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού δίνουν την ασφάλεια τόσο για την επιλογή όσο και για το τελικό αποτέλεσμα.



Η ιδέα της εξειδίκευσης, που διασφαλίζει την ποιότητα αλλά και το τελικό αποτέλεσμα, οδηγούν την Ceramica Speciale να ασχολείται μόνο με την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση οικιών,καταστημάτων και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.



Οι καταχωρήσεις σε μεγάλα περιοδικά διακόσμησης, η συμμετοχή σε εκθέσεις γύρω από τον τομέα της κεραμικής τέχνης αλλά και η δεύτερη γενιά που ενεργά πλέον συμμετέχει στην Ceramica Speciale δίνει την υπόσχεση της συνέχειας με την ίδια επιτυχημένη πορεία και στο μέλλον.

Σχόλια