Motus Σχολή χορού Χολαργός,pilates, μπαλέτο,jazz,μαθήματα χορού Χολαργός,hip hop,yoga



www.magiclamp.gr/categories/hobby?pid=64&sid=1374

Η Φιλοσοφία της Σχολής



Motus σημαίνει κίνηση αλλά και κίνητρο και σε αυτές ακριβώς τις έννοιες βρίσκεται η αφετηρία της δουλειάς μας. Σας παρέχουμε ένα κίνητρο για να απελευθερωθείτε, να εξελιχθείτε,  να εκφραστείτε κινητικά, αναδεικνύοντας την μοναδικότητα σας. Υποστηρίζουμε με θέρμη πως  ο χορός είναι για όλες τις ηλικίες. Όλοι μπορούν να τον χαρούν και να προοδεύσουν, ανεξάρτητα από το αν η εξέλιξή τους θα τους οδηγήσει σε επαγγελματικό επίπεδο ή όχι. Σημασία έχει να βρει κανείς αυτό που του ταιριάζει τόσο σαν είδος όσο και σαν επίπεδο. Γι' αυτόν τον λόγο σας δίνουμε την δυνατότητα  να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων που εξυπηρετούν ξεχωριστές ανάγκες και προτιμήσεις.



Έχοντας βαθιά και πολύχρονη εμπειρία στα διαφορετικά συστήματα και σχολές διδασκαλίας, έχουμε φροντίσει να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας συμπληρωματικά μαθήματα εκγύμνασης (Yoga, Pilates, Χορευτική Γυμναστική),  για όσους  επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και κιναίσθηση, παράλληλα ή ανεξάρτητα από τον χορό.  Έχουμε προσαρμόσει τις πληροφορίες και το κινησιολογικό υλικό μας ώστε να μπορεί να επιλέξει κανείς τμήματα ειδικά διαμορφωμένα για μικρά παιδιά, εφήβους και ενήλικες.



Φυσικά, δεν ξεχνάμε πως πάνω απ' όλα υπηρετούμε μια τέχνη που μας καλεί ν' αναδείξουμε τον δημιουργικό-επικοινωνιακό της χαρακτήρα, πέρα απο τα όρια μιας διαδακτικής ώρας. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, οργανώνουμε παραστάσεις χορού, αφού θεωρούμε πως η όλη διαδικασία προετοιμασίας και το τελικό αποτέλεσμα είναι η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα «γιατί κάνουμε χορό».



Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τι σας ταιριάζει προσφέροντάς σας ένα δοκιμαστικό μάθημα δωρεάν. Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί σας προσωπικά.

Σχόλια