Τέρμα τα... γκάζια στο «Scorpion Fight Night V» Vs «Αuto Battleships Festival» Opening Party - Αγώνες Kick Boxing & Αυτοκινήτου

«Scorpion Fight Night V» vs «Αuto Battleships Festival»

"Scorpion Fight" ήταν αυτό που έλειπε από το Auto Battleships festival για να μπούνε όλοι οι μαχητές των δρόμων στην τελική τους ευθεία για την μεγαλύτερη ναυμαχία των δρόμων. Tο βράδυ της 6ης Οκτωβρίου στο Περιστέρι στο Ολυμπιακό κλειστό πυγμαχίας, το επίσημο Οpening Party πριν φέρουμε τον Πανικό στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων... Θα είμαστε όλοι εκεί με πολλες εκπλήξεις δώρα αλλά και προσκλήσεις... Και οι μάχες συνεχίζονται στην αρένα του Auto Battleships Festival από 7-13 October 2013 Athens Circuit Megara...

And the story Begins 



Δείτε το βίντεο:


Γέμισε η κάρτα αγώνων του Scorpion 5 που θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου στο Περιστέρι στο Ολυμπιακό 
κλειστό πυγμαχίας "Γιώργος Στεφανόπουλος" με ώρα έναρξης 17:00.
Main event η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της "Χριστίνας Λιναρδάτου(Perseas Gym) με τηνΧριστίνα Αθανασοπούλου (No Limits Team).Οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες πυγμάχοι της τελευταίας πενταετίας στα ερασιτεχνικά, αναμετρόνται πρώτη φορά επαγγελματικά με την μεταξύ τους κόντρα να είναι ζωντανή και αληθινή.Η "Black Mamba" και η "Red Black Queen" έχουν δυναστεύσει τους πανελλήνιους τίτλους και τα μετάλλια στα -60 κιλά, όμως το επαγγελματικό... είναι άλλη ιστορία.

Tέσσερις ζώνες

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν κυρίως αθλητές της νεότερης γενιάς, ενώ ξεχωρίζει και η συμμετοχή του Θανάση Καρούσου, ο οποίος θα κάνει «πρόβα τζενεράλε» εν όψει Best Fighter αντιμετωπίζοντας τονRezzka Cecxladze.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγώνες K-1 rules, Thai και ένα ματς MMA. Απο το εξωτερικό θα φιλοξενηθεί ένας Τούρκος fighter ως αντίπαλος του Φίλιππου Χρυσάκη -φωτο:Karteris-, ενώ θα γίνουν συνολικά τέσσερα τρία ματς τίτλου Scorpion.

















.

Δείτε επίσης το πρώτο promo που κυκλοφόρησε για τη διοργάνωση (παραγωγή: Skaouter). Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το επίσημο trailer.


Σχόλια