Auto Festival Φεστιβαλ αυτοκίνητων 7-13 οκτώβρη στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων

A U T O    B A T T L E S H I P S    F E S T I V A L
Greece Car Awards | Fast Design & Sound  Competition
ATHENS CIRCUIT MEGARA GREECE
7-13 Οκτωβρίου 2013
Η Magic Lamp μαζί με επαγγελματίες του χώρου συνδιοργανώνουν το πρώτο Festival αυτοκινήτου. Μοναδική μας φιλοδοξία , να φέρουμε κοντά όλο το κόσμο ανεξάρτητου ηλικίας ή φύλου με τα αυτοκίνητα τους, (Εργοστασιακά – Βελτιωμένα) στον πιο σύγχρονο και ιδανικό χώρο, στο AthensSircuitτων Μεγάρων.
Η ιδέα είναι να ενώσουμε όλους τους επαγγελματίες του αυτοκίνητου και όχι μόνο, σε μια περίοδο που η κρίση έχει επηρεάσει όλους, με αποτέλεσμα την τεραστία πτώση της βαριάς βιομηχανίας της αυτοκίνησης. Σε συνδυασμό να φέρουμε τους λάτρεις της αυτοκίνησης χωρίς καμία επιβάρυνση κοντά στον κόσμο του αυτοκίνητου που τόσο λατρεύει και αγάπα.
Ο Σκοπός μας είναι η διοργάνωση ενός Φεστιβάλ, μιας γιορτής για όλο τον κόσμο κάθε ηλικίας και με οποιοδήποτε όχημα τετράτροχο  έχει στην διάθεση του, που θα μπορέσει να απολαύσει, να νιώσει και να ζήσει την εμπειρία να οδηγήσει σε μια πιστά αγώνων να πραγματοποιήσει το όνειρο τα αισθανθεί όπως αγαπημένοι του οδηγοί , (MichaelSchumacher,SempastianLemp Λέμπ,  Χουάν Μανουέλ Φάντζιο, Robert Kubica,FernandoAalonso, Colin McRae ArtonSena, LuisMoya, κ.α) να διασκεδάσει, να εκπαιδευτεί και να γνωρίσει όλες τις εξελίξεις και τα νέα δρώμενα στον χώρο της αυτοκίνησης.
Ο Στόχος είναι οι παλιοί και οι έμπειροι στο χώρο της αυτοκίνησης να είναι οι μπροστάρηδες, να είναι οι δάσκαλοι σε αυτό το Festivalπου θα μπολιάσουν στους νέους οδηγούς που έχουν λατρεία με το όχημα τους σωστές συμπεριφορές, οδική παιδεία, κανόνες ασφάλειας και πως σκοπός είναι το ταξίδι, ο προορισμός. Στόχος είναι να περαστεί ένα μήνυμα πως η κακιά συνηθείας του ανταγωνισμού είναι ασήμαντη για την καθημερινότητα μας και πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε, με συνεχή βελτίωση, εξέλιξη και σωστή διάθεση, τους στόχους μας. Ο νικητής είναι ο στόχος για όλους άλλα χωρίς τη συμμέτοχη και τη συνεχή προσπάθεια είναι ένα όνειρο… Θέλουμε όλοι οι συμμετέχοντες και το κοινό που θα έρθει να ζήσουν μια εβδομάδα που θα τους μείνει αξέχαστη και θα μείνει στις μνήμες τους ως το Γεγονός σταθμός στην νέα εποχή της Αυτοκίνησης.
Το αυτοκινητοδρόμιο  Μεγάρων – Athens Circuit - είναι η πρώτη πίστα αυτοκινήτου που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, μόλις 35km από το κέντρο της Αθήνας, 5 λεπτά από την έξοδο της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα, 700m από το σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου με και με 200 στρέμματα στην διάθεση του μεγαλυτέρου Festival  αυτοκινήτου, AUTOBATTLESHIPS.
Στον αυτοκινητόδρομο των Μεγάρων θα γίνουν οι αγώνες με απολυτή ασφάλεια, με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, απόλυτης αξιοπιστίας και με κριτές που θα κρίνουν τα αυτοκίνητα σας σε επίπεδο παγκοσμίου πρωταθλήματος σε χρονομέτρηση και SoundQuality. Στη πιστά των Καρτ θα είναι ο εκθεσιακός χώρος σε συνδυασμό με το διαμορφωμένο χώρο για όλα τα MusiceventsHappeningFireShows  και πολλών άλλων που θα εξελιχθούν στην διάρκεια του Festival. Στον χώρο της εισόδου θα εξελίσσονται οι έγγραφες των οδηγών με τα οχήματα τους και θα λαμβάνουν σειρά συμμετοχής. Μια πραγματική γιορτή για τους φίλους των τεσσάρων τροχών, μία εβδομάδα έντονης διασκέδασης, κεφιού και χαράς με χιλιάδες δώρα, Happenings, Show, Celebrities, TopModels, Dancers, Αγαπημένους τραγουδιστές και DJ’s
Only one Can Be the
Captain of Roads

Σχόλια