Opening Party στο καράβι στο Σχοινιά στις 28/07/2013 απο τον διοργανωτες του ΑutoBattleships για να ανακοινσωσουν επισημα τα μεγαλύτερα καλλιστεία Αυτοκινήτου!!!





Θα τρελαθώ, μιλάμε για τρελά γκάζια και φουλ αδρεναλίνη!!! Πάμε αύριο δυνατά να δείξουμε τις διαθέσεις μας στο Opening Party ανακοινώνοντας επίσημα την έναρξη δηλώσεων συμμετοχών, τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, Τις κατηγορίες των Βραβείων, και τα έπαθλα που θα δοθούν στους Νικητές στα μεγαλύτερα Καλλιστεία αυτοκινήτου | AUTO BATTLESHIPS | Greece Car Awards 2013. Το Party θα γίνει στο Καράβι στο Σχοινιά και ξεκινά στις 17:00 θα χαζέψουμε τα αυτοκίνητα μας, Θα γνωριστούμε , θα μοιράσουμε πάνω από 300 δώρα, και θα κατέβουμε στο Bar στην Παράλια να διασκεδάσουμε πίνοντας τα κοκτέιλ μας με καλή μουσική, καλή παρέα, ωραίο κλίμα, σένα φανταστικό χώρο και πολλές εκπλήξεις. H είσοδος είναι ελεύθερη!!!Η εταιρία παράγωγης Magic Lamp, το Καράβι στο Σχοινιά σε συνεργασία με την εταιρία Lazos Car Styling προσκαλούνε όλους τους λάτρες των Αυτοκίνητων σε ένα καυτό Εvent την Κυριακή στις 28-07-2013 για να ανακοινώσουμε επίσημα το μεγάλο Διαγωνισμό A U T O B A T T L E S H I P S και την έναρξη συμμετοχών.



Το Event θα διεξαχθεί στο λατρεμένο μας προορισμό, στο K A Ρ Α Β Ι στο Σχοινιά .



Ένα πολύ καυτό Summer Beach Party θα μας υποδεχτεί στην μέση του καλοκαιριού με προορισμό το πολυσύχναστο Καράβι στο Σχοινιά οπού θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε το Drink με θέα αιθέριες υπάρξεις σε μια από τις πιο οργανωμένες παράλιες της Αττικής και συγχρόνως να καμαρώσουμε τα υπέρ-βελτιωμένα αυτοκίνητα μας!!!! Πολλά δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις θα συνθέσουν μια αξέχαστη Κυριακή που θα γίνει το εναρκτήριο λάκτισμα των διακοπών μας.Το Event θα έχει τηλεοπτική κάλυψη σε όλο το μήκος του Event με την υποστήριξη της Magic Lamp και θα το μεταδοθεί σε 3 Τηλεοπτικά κανάλια . Και επειδή τα πολλά λόγια δεν δίνουν γκάζια... Μιζάρουμε, συμπλεκτάρουμε την καρφώνουμε και γκαζώνουμε για το ΚΑΡΑΒΙ στο Σχοινιά στις 28-07-2013στις 17:00 το απόγευμα!!



Είστε λάτρης της βελτιωμένης αυτοκίνησης; Σας περιμένουμε όλους και όλες σας λοιπόν να περάσουμε μια αξέχαστη Κυριακή.

Είσοδος Ελεύθερη | www.magiclamp.gr | Τηλ.: 210 2288390-3

Σχόλια