Felix residence, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ KEΦΑΛΟΝΙΑ, ΒΙΛΕΣ KEΦΑΛΟΝΙΑ, STUDIO KEΦΑΛΟΝΙΑ, ΔΩΜΑΤΙΑ KEΦΑΛΟΝΙΑ

"Aποπνέει η ιταλική φινέτσα..."

Tο κτηριακό μας συγκρότημα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους αρχιτέκτονες - ιδιοκτήτες του και λειτούργησε σε πλήρη μορφή το έτος 2001. Αποτελείται από 11 ευρύχωρα studios, 4 διαμερίσματα και 2 μονόχωρα δωμάτια. Στους υψηλής αισθητικής παρέμβασης εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αποπνέει η ιταλική φινέτσα. Ξύλινες κατασκευές, υλικά, φωτιστικά, κεραμικά σχεδιασμένα με το χέρι από τους φημισμένους κεραμιστές του Amalfi.


Καλαίσθητα διαμορφωμένες με σκιερές γωνίες - καθιστικά, ξύλινες πέργκολες με αναρριχόμενα φυτά, ολάνθιστες ζαρντινιέρες - πεζούλια καθιστικά γύρω από αιωνόβιες ελιές. Πισίνα για ενήλικες με στερεοφωνική μουσική εγκατάσταση, και μικρή αβαθής για παιδιά, αιώρα - αμάκα με θέα σε βουνό, θάλασσα και τη Ζάκυνθο. Τουαλέτες εξωτερικές (ανδρών, γυναικών) και ντουζιέρες για τους χρήστες της πισίνας. Μπαρ με snacks, αναψυκτικά, ποτά καθώς και βιντεοπροβολέας με γιγαντοοθόνη, για προβολή TV και ταινιών DVD. Ανεξάρτητος, διαμορφωμένος χώρος με πέργκολα και καθιστικά, για BBQ και παιχνίδια. Το Felix residence διαθέτει κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Studios
Τα 10 απο τα 11 studios στο κεντρικό κτηριακό συγκρότημα διαθέτουν : ευρύχωρο πολυτελές υπνοδωμάτιο με βεράντα (ισόγειο), ή μπαλκόνι (α' όροφος), απεριόριστη ανεμπόδιστη τζαμαρία με θέα προς τον διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο, την πισίνα και την θάλασσα. Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με εντοιχισμένο ψυγείο, φωτισμό, αποροφητήρα, σκεύη κτλ. Μπάνιο (καμπίνα ντουσιέρας κτλ). Το τελευταίο από τα studios είναι ανεξάρτητο από το κυρίως συγκρότημα και διαθέτει προκήπιο και βεράντα με καθιστικό (20 τ.μ. περίπου). Όλοι οι χώροι διαθέτουν κεντρικό κλιματισμό (θέρμανση - ψύξη), χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ, κουζίνα, σκεύη, μπάνιο με καμπίνα ντουσιέρας , δορυφορική τηλεόραση. 

Διαμερίσματα/Appartments

Το Felix Residence διαθέτει 4 πολυτελή δίχωρα διαμερίσματα με υπνοδωμάτιο και χώρο καθιστικού των ίδιων προδιαγραφών με τα studios, στον Α΄ όροφο και στο Ισόγειο, ενδιάμεσα υπάρχει ημιυπαίθριος κοινός καθιστικός χώρος. Τα διαμερίσματα είναι κατάλληλα να φιλοξενήσουν 2 ενήλικες + 1 παιδί (στον 1ο όροφο) και 2 + 2 ενήλικες (στο ισόγειο). Όλοι οι χώροι διαθέτουν κεντρικό κλιματισμό (θέρμανση - ψύξη), χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ, κουζίνα, σκεύη, μπάνιο με καμπίνα ντουσιέρας ,δορυφορική τηλεόραση. 

Δωμάτια/Appartments

Δύο μονόχωρα δωμάτια (με δυνατότητα εσωτερικής επικοινωνίας), με ιδιαίτερη πρόσβαση στον δρόμο, με θέα προς την θάλασσα, με μπάνιο, ψυγείο (όχι κουζίνα), και κάλυψη από ξύλινη ορατή τετράκλινη στέγη. Όλοι οι χώροι διαθέτουν κεντρικό κλιματισμό (θέρμανση - ψύξη), χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ, μπάνιο με καμπίνα ντουσιέρας ,δορυφορική τηλεόραση.

Στους άριστα διαμορφωμένους χώρους του Felix Residence, διοργανώνουμε δεξιώσεις, γάμους, βαπτίσεις και λοιπές εκδηλώσεις. Τελετή στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Τραπεζοφόρας στον πευκόφυτο λοφίσκο πάνω από τη θάλασσα. Κατάλληλη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου (φωτισμός πισίνας κτλ.), catering, ορχήστρα, BBQ, κτλ. Φιλοξενία των προσκεκλημένων σας στα studios και διαμερίσματα του συγκροτήματος καθώς και δίαθεση πολυτελέστατης σουϊτας στον τελευταίο όροφο.

Η ευχή περιλαμβάνει

Προσφορά για τις μέρες του Πάσχα. Από Μεγάλη Παρασκευή εώς Δευτέρα 3 διανυκτερέυσεις στην πολυτελή Villa Luciaχωρητικότητας 6-8 ατόμων 150 ευρώ/άτομο

Όροι ευχής 

1. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών. 
2. Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής. 
3. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης. 
4. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.


    Τηλέφωνο: 26710 31540 | 26710 31579
    Κινητό : 6974825033
    Fax: 26710 31579
    Felix residence | Ξενοδοχεία Κεφαλονιά, Βιλες,  STUDIO ΔΩΜΑΤΙΑ
    Μουσάτα- Λειβαθό, Κεφαλονιά, 28100
  • 0

Σχόλια