Sites για εκμάθηση ξένων γλωσσών


Η εκμάθηση ξένων γλωσσών εξ αποστάσεως και πολλές φορές δωρεάν, αποτελεί ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έφερε η χρήσης του διαδικτύου. Σύμφωνα με όσους χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο τη βρίσκουν αρκετά πρακτική και πολλές φορές ως ένα κίνητρο για δημιουργία φίλων σε άλλες χώρες.
 
Προσφέρει μαθήματα για εκμάθηση, βελτίωση αλλά και τελειοποίηση Αγγλικών, Γερμανικών και Ισπανικών. Περιέχει γραμματικούς πίνακες, αναλυτικό λεξιλόγιο, ασκήσεις και πολλά ακόμη ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα. Προσφέρεται επίσης δυνατότητα chat ή βιντεοκλήσεις για συνομιλίες με άλλους μαθητές και εξάσκηση της προφοράς.
 
Η αρχή είναι δωρεάν. Εάν συνεχίσετε τα μαθήματα υπάρχει ένα μικρό αντίτιμο καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και καλά site για ξένες γλώσσες
 
Ένα ακόμα γνωστό siteγια εκμάθηση ξένων γλωσσών. Περιέχει πολλές δυνατότητες και πρακτικές ασκήσεις για έλεγχο προφοράς. Επίσης λειτουργεί και ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης καθώς μπορείς να έχεις κάποιον «δάσκαλο» ή «μαθητή»  για τη γλώσσα που θες να μάθεις ή γνωρίζεις αντίστοιχα.
 
Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών online.
 
Μαθήματα των δημοφιλών τελευταία Ιαπωνικών όπως φανερώνει και το όνομα της ιστοσελίδας.
 
Ένας εναλλακτικός τρόπος εκμάθησης Αγγλικών για μικρά παιδιά. Διαθέτει το κύρος του British Council και συνεπώς θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο. Το περιβάλλον της σελίδας είναι διαμορφωμένο κατάλληλα για παιδιά με ασκήσεις που συνδυάζονται με το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Πηγή:www.flowmagazine.gr

Σχόλια