Ανθεών / Kατασκευές-Συντήρηση κήπων



Ο «Ανθεών» είναι μια επιχείρηση που απαρτίζεται από γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους , έμπειρους κηπουρούς αλλά και πολλούς εξωτερικούς συνεργάτες διαφόρων συναφών ειδικοτήτων. Στον «Ανθεών» μπορεί να βρει κανείς μια πληθώρα υπηρεσιών που καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη γύρω από την κατασκευή και συντήρηση κήπων αλλά και γενικότερα οποιουδήποτε εξωτερικού χώρου, από ένα μικρό παρτέρι ως πολύ μεγάλες εκτάσεις ξενοδοχείων, πάρκων ή παρόμοιων εγκαταστάσεων.

Η ευχή περιλαμβάνει:
Για συντήρηση κήπου 1 έτους οι 2 τελευταίοι μήνες Δωρεάν

Όροι ευχής
  1. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών
  2. Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής.
  3. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
  4. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
  5. Η Ευχή έχει ισχύ για ένα μήνα.
Οι υπηρεσίες που παρέχονται από τον «Ανθεών» μπορούν να χωριστούν σε τρεις μεγάλες κατηγορίες. Αυτές που έχουν να κάνουν με την κατασκευή ενός κήπου, αυτές που έχουν να κάνουν με την κατασκευή μιας πράσινης ταράτσας και σε αυτές που έχουν να κάνουν με την συντήρηση ενός κήπου ή ταράτσας αντίστοιχα.


Σχεδιασμός κήπων
Ολοκληρωμένες μελέτεςΧωματουργικές εργασίεςΑυτόματο πότισμαΦυτεύσειςΚλαδέματα
Στην κατασκευή ενός κήπου μπορεί κάποιος να επιλέξει μεταξύ των παρακάτω:
  1. Ολοκληρωμένη κατασκευή και διαμόρφωση του χώρου από το συνεργείο μας. Ο «Ανθεών» αναλαμβάνει τα πάντα από τον σχεδιασμό του κήπου ως και την κατασκευή αυτού και φέρει όλη την ευθύνη για τα φυτά και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν . Σε αυτήν την περίπτωση κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν και κάποιες εγγυήσεις στον πελάτη για επιμέρους κατασκευές του έργου (αυτόματο πότισμα, ξυλεία κοκ ).
  2. Ολοκληρωμένη μελέτη κατασκευής κήπου . Στην μελέτη αυτή δίνεται ακριβές φυτοτεχνικό σχέδιο , ακριβές αρδευτικό σχέδιο και οικονομοτεχνική μελέτη δεν γίνεται όμως και η κατασκευή από το συνεργείο μας. Με τα παραπάνω είναι δυνατό να κατασκευάσει κάποιος μόνος του τον κήπο του και μάλιστα σταδιακά φτιάχνοντας όποιο κομμάτι του κήπου θέλει βάση των χρημάτων που έχει στη διάθεση του. Έχοντας δε την οικονομοτεχνική μελέτη μπορεί κάποιος να πάρει προσφορές από διάφορα φυτώρια πετυχαίνοντας ίσως έτσι καλύτερες  τιμές .
  3. Μεμονωμένη αγορά οποιουδήποτε από τα προαναφερθέντα σχέδια .
  4. Κατασκευή κήπου με σχέδιο άλλης εταιρείας ή άλλου αρχιτέκτων τοπίου.
  5. Απλή πώληση των απαραιτήτων υλικών για την κατασκευή του κήπου. ( φυτά , έτοιμος χλοοτάπητας, υλικά αυτόματου ποτίσματος κοκ)

Νικολαίδου 82, Ελευσίνα, 19200
Τηλέφωνο: 2105545765
Fax: 2114059367
http://www.magiclamp.gr/categories?pid=1&sid=625:

Σχόλια