Divers Club Cafe | Beach Party | Dj's | Beach Bar | Sun-Oasis | Coctail Party | Ηits | Decks | Events



"place to be"

Το Divers Club Cafe αποτελεί, εδώ και 10 χρόνια, το place to be για όσους επιθυμούν ένα εξευγενισμένο περιβάλλον και μια πλήρως οργανωμένη παραλία , με την καλύτερη μουσική στα Decks, δημιουργόντας μία άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα..

Αν θέλετε να αποδράσετε για λίγο από τους έντονους ρυθμούς της πόλης εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε και ν'απολαύσετε ένα δροσερό “Freddo”, παγωμένες γρανίτες σε διάφορες γεύσεις η ένα “fredoccino” και αν πεινάσατε διαθέτουμε σάντουιτς της επιλογής σας.


Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει το ουζάκι με τους υπέροχους ουζομεζέδες και η παγωμένη βαρελίσια μπύρα μας για όσους ξέρουν ν'απολαμβάνουν τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες

Η παραλία του “DIVERS CLUB CAFE” είναι αμμώδης και τα νερά της θάλασσας ρηχά χωρίς να βαθαίνουν απότομα.

Για να αισθάνεστε ασφάλεια εσείς η παρέα σας ή η οικογένεια σας , ο ναυαγοσώστης μας επιτηρεί την παραλία ενώ εσείς κολυμπάτε και βρίσκεται καθημερινά από την 1 Ιουνίου ως τις 30 Αυγούστου από τις 10:30 το πρωί ως τις 17:30 το απόγευμα.

Μετά το μπάνιο σας μπορείτε να κάνετε την ηλιοθεραπεία σας -φορώντας πάντα το αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας- στις ξαπλώστρες που διαθέτουμε και αν σας ενοχλεί ο ήλιος ξαπλώνετε κάτω απ΄την ομπρέλα πίνοντας τον καφέ σας και διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο.

Ο Dj παίζει μουσική για εσάς καθημερινά με τα καλύτερα “hits” τις εποχής.

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ BEACH PARTY ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!



Η ΕVENT FACTORY μαζί με την ομάδα του πάρτι του 2011, σε συνεργασία με το Divers Club Cafe (Zούμπερι), οργανώνουν και φιλοξενούν το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού, σε έναν πλήρως οργανωμένο χώρο , με 5 μπάρ , ώστε να εξυπηρετηθούν σωστά όλοι, με υποδομές ώστε να φωτίζεται η παραλία , με ηχητική κάλυψη ανάλογη των περιστάσεων και γεννήτριες έτοιμες προς λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Στα Decks φέτος οι Dj's και παραγωγοί Consoul Trainin , ALceen , Giorgos Reisopoulos μαζί με τους Νick Georgousis, Dj Achilles , Akis Vasileiou.

ΠΑΡΟΧΕΣ : ΔΩΡΕΑΝ PARKING 300 ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ | SECURITY | NAYAΓOΣΩΣΤΕΣ | WC

ΕΙΣΟΔΟΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ | ΤΙΜΗ ΠΟΤΟΥ: 7 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ : 90 ΕΥΡΩ (VIP STAGE 15 TABLES ONLY)


Επιλέξατε μια από τις πιο οργανωμένες παραλίες της Αττικής. Βρισκόμαστε στο Ζούμπερι πέντε λεπτά πριν από την Νέα Μάκρη. Λειτουργούμε από τις αρχές του Μαΐου ως τα τέλη του Σεπτεμβρίου από τις 09:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαθέτουμε μία καφετέρια, δύο “beach bar”, ξαπλώστρες, ναυαγοσώστη, “beach soccer” και ένα χώρο που ονομάζεται “Sun-Oasis” ειδικά διαμορφωμένος για κάθε είδους εκδήλωση και ένα άνετο “parking”.

Για εσάς που είστε fans της ρακέτας υπάρχει ειδικός χώρος, ενώ για όσους αρέσκονται στις υποθαλάσσιες εξερευνήσεις λειτουργεί και σχολή καταδύσεων.

Με ναυαγοσώστη, αποδυτήρια, ξαπλώστρες (€4 μαζί με την ομπρέλα), cafe που προσφέρει από φρουτοσαλάτες μέχρι cocktails και άνετο πάρκιγκ (€3 για όλη την ημέρα).



Το “SUN OASIS” είναι ένας ανεξάρτητος χώρος ειδικά και μόνο για εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις , “beach party” , “coctail party” και παιδικά πάρτι.

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα.

Εδώ ο καλοκαιρινός ήλιος και η μαγεία του πρασίνου δημιουργούν ένα ξεχωριστό τοπίο....σαν όαση...

Σχόλια