Αθήναιον - Σχολή Χορού


"Επαγγελματικός και ερασιτεχνικός χορός"


"ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"
Στο αρχαίο αυτό ρητό περικλείεται η σπουδαιότητα της σωματικής και πνευματικής ευεξίας που απασχολεί τον σύγχρονο άνθρωπο και αποτελεί τη φιλοσοφία της σχολής χορού Αθήναιον.
Η γνώση και η εμπειρία μας από το 1981 θα σας βοηθήσουν πολύ γρήγορα να φτάσετε στο στόχο που εσείς θα θέσετε. Στην ειδικά διαμορφωμένη και άνετη αίθουσά μας οι επαγγελματίες καθηγητές μας είναι πρόθυμοι να σας εκπαιδεύσουν, να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλεύσουν.
Τα μαθήματα γίνονται μέσω ατομικών και ομαδικών ωρών αλλά και εκπαιδευτικών Party για την εγγυημένη θεωρητική και πρακτική εξάσκηση των μαθητών μας. Το ωράριο είναι ελεύθερο και το καθορίζετε εσείς σε συνεργασία με τη σχολή για οποιοδήποτε επίπεδο και είδος χορού ενδιαφέρεστε και για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.
 
 
 

 


Η ευχή περιλαμβάνει: Για 3τρείς ολόκληρους μήνες ελεύθερη επιλογή μαθημάτων σε όλα τα ειδή χορών. Μόνο με 69€

Όροι ευχής

1. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών

2. Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής

3. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης

4. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή

5. Η Ευχή έχει ισχύ για ένα μήνα
yp
Στη Σχολή Χορού Αθήναιον μπορούμε να σας διδάξουμε BALLROOM Standard & Latin χορούς (Waltz, Tango, Foxtrot, Rhumba, Cha-Cha, Mambo, Samba, Paso Doble, κ.λ.π.), STREET Latin χορούς (Salsa, Bachata, Merengue), ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χορούς (χασάπικος, ζεϊμπέκικος, χασαποσέρβικος, συρτάκι, τσάμικος, καλαματιανός, μπάλλος, ηπειρώτικοι, νησιώτικοι, κρητικοί, κ.λ.π.), καθώς και Αργεντίνικο Τάνγκο, ή αισθησιακό Oriental. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα εκμάθησης Σύγχρονου, Hip-hop και Jazz χορού, όπως και δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδική εκγύμναση με Zumba για ενήλικες και ZumbAtomic για παιδιά.
alla


Καλλιρόης 43 & Ηρακλέους 2, Αθήνα, 11743
Τηλέφωνο: 210 9233800 | 210 9233866

Σχόλια