Μήδας επίτιμος Διδάκτορ | Πνευματιστικές και Μεταφυσικές Εργασίες | Επαναφορές προσώπων ισχυρές & μόνιμες - Αλλαγές αισθημάτων ισχυρές - Επίλυση μαγείας - Επαγγελματικά - Οικονομικά - Απομάκρυνση κακοτυχίας - Άνοιγμα τύχης - Άνοδο θετικού κάρμα - Ισχυρά ερωτικά φίλτρα


Μήδας Επίτιμος Διδάκτωρ Πνευματιστικών και Μεταφυσικών Εργασιών.


Στη λέξη μεταφυσική κλείνεται το ανεξήγητο θαύμα του υπερφυσικού κόσμου. Απόλυτο εργαλείο ανύψωσης δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να υπερβεί το φυσικό επίπεδο. Οι πνευματιστικές εργασίες είναι ανεξάρτητες θρησκειών και δογμάτων. Είναι επιστήμη αλχημιστική, που όσο ο ανθρώπινος νους εμβαθύνει, τόσο ανακαλύπτει τι υπάρχει πέραν από το υλικό κόσμο. Ο Αριστοτέλης στα “Φυσικά”, ενότητα σειράς των πραγματειών του για τη φύση και τη σύσταση του θείου, στηρίζει τις πλατωνικές σκέψεις περί ψυχής ανεξάρτητης, αυτοκινούμενης οντότητας ως ουσίας μέρος του θείου. Τη δε περίφημη λέξη μεταφυσική την οφείλουμε μάλλον στον Ανδρόνικο τον Ροδίτη, όταν εκδίδοντας τα “Φυσικά” του Αριστοτέλη τοποθετεί τη λέξη. Σήμερα διαπιστώνεται, ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει ιδιότητες υπεράνθρωπες, τηλεπάθεια, διόραση, τηλεκινησία, ψυχομετρία.
Είναι αλήθεια ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν όρια μέτρησης. Οι σπουδές στη μεταφυσική και την αλχημιστική πρακτική, ακόμη και στα πρώτα βήματα, ανοίγουν καταπληκτικούς ορίζοντες στον άνθρωπο. Από τα πρώτα ιδρυτικά στελέχη των γραφείων ΜΗΔΑΣ ήταν η Μαρία Κασνέση Μήδα, όταν ερχόμενη από τη Μικρά Ασία (Σμύρνη) το 1934 κάνει τρομερές εργασίες, που συγκλονίζουν τον ελληνικό χώρο. Το 1970 παίρνει τη σκυτάλη η κόρη της, Σοφία Μήδα. Τα επόμενα χρόνια πάμπολλα γραφεία από όλο τον ελληνικό χώρο έρχονται να τη συμβουλευτούν ή να αναθέσουν υποθέσεις που δεν ήταν σε θέση να περατώσουν, πολλά εξ’ αυτών εκλεκτά μέντιουμ και διανοούμενοι. Σήμερα, και από το 1990, μετά από πολύχρονες και επιτυχείς σπουδές στη Μέκκα της μεταφυσικής, τη μητέρα μου Σοφία Μήδα, αλλά και μένοντας 3 χρόνια στον ομφαλό της φιλοσοφίας, στο Τακάλ του Ιερού Θιβέτ, έχω αναλάβει τα γραφεία “ΜΗΔΑΣ”, με προορισμό την υψηλή, παραψυχολογική έρευνα, οραματιστικές εφαρμογές, τηλεκίνηση, έκσταση, εκτόπλαση και πνευματιστικά πειράματα (ψυχοβολικής χρονογεωμέτρησης) εξωσωματικών ταξιδιών και μεταβίβαση σκέψης.
Σήμερα, συνεχίζω με τα πιο έγκυρα πειράματα.


Παραδίδονται μαθήματα πνευματιστικών εργασιών
- Επαναφορές προσώπων ισχυρές & μόνιμες
- Αλλαγές αισθημάτων ισχυρές
- Επίλυση μαγείας
- Επαγγελματικά
- Οικονομικά
- Απομάκρυνση κακοτυχίας
- Άνοιγμα τύχης
- Άνοδο θετικού κάρμα
- Ισχυρά ερωτικά φίλτρα


ΜΗΔΑΣ | ΕΠΙΤΗΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
ΜΑΥΡΗ ΑΜΠΕΛΟΣ
ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΣ :

- ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΣΧΥΡΕΣ & ΜΟΝΙΜΕΣ
- ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΙΣΧΥΡΕΣ
- ΕΠΙΛΗΣΗ ΜΑΓΕΙΑΣ
- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
- ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΚΟΤΥΧΙΑΣ
- ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΥΧΗΣ
- ΑΝΟΔΟ ΘΕΤΙΚΟΥ ΚΑΡΜΑ
- ΙΣΧΥΡΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ



Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ


Στη λέξη μεταφυσική κλείνεται το ανεξήγητο θαύμα του υπαρφυσικού κόσμου. Απόλυτο εργαλείο ανύψωσης δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να υπερβεί το φυσικό επίπεδο. Οι πνευματιστικές εργασίες είναι ανεξάρτητες θρησκειών και δογμάτων. Είναι επιστήμη αλχημιστική, που όσο ο ανθρώπινος νους εμβαθύνει, τόσο ανακαλύπτει τι υπάρχει πέραν από το υλικό κόσμο. Ο Αριστοτέλης στα “Φυσικά”, ενότητα σειράς των πραγματειών του για τη φύση και τη σύσταση του θείου, στηρίζει τις πλατωνικές σκέψεις περί ψυχής ανεξάρτητης, αυτοκινούμενης οντότητας ως ουσίας μέρος του θείου. Τη δε περίφημη λέξη μεταφυσική την οφείλουμε μάλλον στον Ανδρόνικο τον Ροδίτη, όταν εκδίδοντας τα “Φυσικά” του Αριστοτέλη τοποθετεί τη λέξη. Σήμερα διαπιστώνεται, ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει ιδιότητες υπεράνθρωπες, τηλεπάθεια, διόραση, τηλεκινησία, ψυχομετρία.

Είναι αλήθεια ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν όρια μέτρησης. Οι σπουδές στη μεταφυσική και την αλχημιστική πρακτική, ακόμη και στα πρώτα βήματα, ανοίγουν καταπληκτικούς ορίζοντες στον άνθρωπο. Από τα πρώτα ιδρυτικά στελέχη των γραφείων ΜΗΔΑΣ ήταν η Μαρία Κασνέση Μήδα, όταν ερχόμενη από τη Μικρά Ασία (Σμύρνη) το 1934 κάνει τρομερές εργασίες, που συγκλονίζουν τον ελληνικό χώρο. Το 1970 παίρνει τη σκυτάλη η κόρη της, Σοφία Μήδα. Τα επόμενα χρόνια πάμπολλα γραφεία από όλο τον ελληνικό χώρο έρχονται να τη συμβουλευτούν ή να αναθέσουν υποθέσεις που δεν ήταν σε θέση να περατώσουν, πολλά εξ’ αυτών εκλεκτά μέντιουμκαι διανοούμενοι. Σήμερα, και από το 1990, μετά από πολύχρονες και επιτυχείς σπουδές στη Μέκκα της μεταφυσικής, τη μητέρα μου Σοφία Μήδα, αλλά και μένοντας 3 χρόνια στον ομφαλό της φιλοσοφίας, στο Τακάλ του Ιερού Θιβέτ, έχω αναλάβει τα γραφεία “ΜΗΔΑΣ”, με προορισμό την υψηλή, παραψυχολογική έρευνα, οραματιστικές εφαρμογές, τηλεκίνηση, έκσταση, εκτόπλαση και πνευματιστικά πειράματα (ψυχοβολικής χρονογεωμέτρησησ) εξωσωματικών ταξιδιών και μεταβίβαση σκέψης. 
Σήμερα, συνεχίζω με τα πιο έγκυρα πειράματα.



Σχόλια